66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 10. april 2014

Arne kommenterer innkjøpsskandalen: - Sur ettersmak


- Ingen har gitt ledelsen carte blanche med tanke på bruk av sushi-pengene, sier kontinuitetsspilleren Arne som nå tar bladet fra munnen i kjølvannet av BBLs innkjøpsskandale. Arne bringer oppsiktsvekkende opplysninger som setter styrets kjøp av to luksusballer for 2000 kroner i et grelt lys.

- På julebordet ble det vedtatt at pengene skulle gå til sosiale sammenkomster som på sikt skulle bidra til økt samhold, bedre lagfølelse og dermed bedre spill på banen. At pengene nå ble brukt på noe annet gir hele situasjonen en ganske sur ettersmak, raser Arne.

Forsvarskjempen peker på et ledelsesproblem når denne skandalen dukker opp like etter den velomtale innkastfiaskoen i vinter, som startet en lengre kaptein-debatt.

- Satt i sammenheng med den famøse innkastskandalen synes jeg det er vel mye utenomsportsligheter for tiden og håper kaptein og daglig leder innser at deres roller ikke er å kaste bort penger eller tilrøve seg innkast, men heller forsøke å motivere laget til å møte en ny sesong med glød, humør og fandenivoldskhet. Færre skandaler, takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar