66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 23. april 2012

Vurderer å bruke mental trener

Bakklandet Baillag - Vintervoll 6-5 (3-1): Nok en gang ble det litt for spennende etter klar ledelse, men en målsugen Martin sikret årets andre seier.

Fire har vært et marerittall for Bakklandet Baillag. Klare ledelser har forduftet gang på gang, spesielt når laget har nådd fire scoringer. Også i årets andre kamp så Baillaget seg fornøyd på stillingen 4-1. Etter to kjappe selvmål fikk Vintervoll kontakt, og usikkerheten spredte seg på ny blant Bakklandet Baillags spillere.

- Hvis dette fortsetter, må vi vurdere å knytte til oss en mental trener, sier en ærlig manager Vegard til Baillbloggen etter kampen.
Treneren vet at blant andre Ole Einar Bjørndalen har hatt stor suksess med psykologhjelp.
- Han er veldig systematisk og utrolig god på det han er god på, har skyskytteren sagt til NRK om motivator og mental trener Øyvind Hammer.
- Dette er noe vi også må vurdere, om vi ikke klarer å avgjøre kamper tidligere. Det kommer å bli tøft å vinne kamper fremover, om vi stadig mister konsentrasjonen. Vi kommer til å møte bedre motstandere enn Vintervoll og Furutoppen i år, sier han.
- La dette være en advarsel til spillerne mine, fortsetter Vegard.

Men det holdt, det kan ingen ta fra dem, selv om det ble spenning helt til slutt.

Det var da forsvarsspiller Arne satte fart bakfra, fintet ut tre-fire Vintervoll-spillere og satte opp Martin for kveldens første mål, det ble virkelig morsomt å være tilskuer på Eberg (hvert av de to lagene stilte med én hver). På pausestillingen 3-1 var det en offensiv Martin som snakket med Baillbloggen.
- Forrige kamp var bare oppvarming. Da scoret jeg fire. Det må bli seks i dag, sa han.
Og fikk rett.

Det siste kom bare sekunder før slutt, og selv om Vintervoll også rakk å redusere en gang, dro Bakklandet Baillag seieren i land, og kunne juble for nok en 6-5-seier.

Bakklandet Baillag - Vintervoll 6-5 (3-1): 1-0 Martin (Arne), 2-0 Martin (Håvard), 3-0 Martin (Jens), 3-1, 4-1 Martin (Kenneth), 4-2 selvmål (Øystein), 4-3 selvmål (Erik), 5-3 Martin (Øystein), 5-4, 6-4 Martin (Jens), 6-5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar