66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

søndag 25. september 2011

Ny vind i BBL-skuta

Etter en trøblete start på høstsesongen tok Bakklandet Baillag igjen tak og viste seg som sitt vanlige jeg. For første gang for sesongen holdt laget også tett bakover.

(Scandpower - Bakklandet Baillag  0 - 2) Knut var tilbake, men ellers kom det en god del forfall til kampen. Kaptein Vegard viste mangel på ryggrad og reiste fra byen i frykt for at trenden skulle fortsette. Andreas prioriterte håndball og slappe håndledd, mens Stian meldte også forfall med følgende beskjed:
- Må kaste inn håndkleet i dag jeg altså. Fot og rygg er terningkast 2 desverre. Prøvde meg på kvinneløft på fredag og den ble ikke bedre av det.

BBL åpnet trygt og sikkert, hadde ballen mye, men gikk ofte for løsninger som kanskje var litt for vanskelige i forhold til ferdighetene. Spillerne ble enige om å holde ballen på bakken, samt gå for enkle pasningsløsninger. Etter hvert ga det resultat ved at Kenneth satte inn sitt tiende for sesongen. 1-0 stod seg til pause.

I andre omgang var det mye av den samme oppskriften, men enkle løsninger, og etter hvert resulterte det i regelrett utspilling av motstander. I dag, i motsetning til tidligere, skortet det litt på avslutningene, for de var det en del av. Nærmest kom Øystein med et skudd i tverrligger og ned, som spissen selv mente var inne. Dommeren derimot stod et godt stykke unna, og pekte mot hjørnet...

Mot slutten av kampen, presset Scandpower på for utligning, men anført av en meget opplagt Audun og et samlet forsvar, kunne Øystein og Erik kontre 2 minutter før slutt, hvorpå sistnevnte satte spikeren i kista.

Etter kamp, roset vi oss selv for å ha god kontroll på motstanderen, og for å ha opptrådt som et lag. De få gangene vi slapp til motstanderen, tok Audun av seg farlighetene.
- Jeg blir ikke nervøs av at de får noen avslutninger med Audun bakerst, sa Jens.