66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 26. september 2011

«For lite unge spillere»

Spillende trener Erik kommer med flere brannfakler i det hittil upubliserte, men lenge lovede og omtalte, portrettintervjuet. Baillbloggen har gjennom sitt brede kildenettverk fått tak i notater fra intervjuet, og kan bringe rystende lekkasjer.
Her snakker treneren ut om forgubbingen av klubben, fokuset på «protokollen» og ikke minst spillet i kulissene etter det røde kortet baillaget pådro seg i vårsesongen.

Intervjuet ble gjort av kaptein Vegard i sommer, men publiseringen har av ukjente grunner blitt utsatt. I følge baillbloggens kilder skyldes dette etiske avveininger grunnet et kontroversielt innhold.
I notatene det har lyktes baillbloggen å få tak i, merker vi oss spesielt sitatet om at baillaget har «for lite unge spillere». Om det røde kortet til Terje i vårsesongen, sier treneren, i følge notatene: «Innrapportert. Sur. Full kontroll. Godt humør og glede». Men også: «Litt pinlig». Videre ser treneren ut til å mene at det har blitt for mye fokus på «protokollen», som vi tolker som oversikten over skåringer og målgivende pasninger. «Handler ikke om protokollen», leser vi. Treneren prøver seg også på en rangering av vårsesongens skåringer, der Stian, Kenneth og Pande ligger på pallen.
«Lang pasning fra midtbanen. Stupheadet i krysset», beskriver treneren sitt favorittmål.

Kaptein og intervjuer Vegard synes lekkasjene er en meget pikant sak for bloggen, og jobber nå for å skjule manuset før portrettet kommer ut.
- Når kommer portrettintervjuet?
- Det må komme tidlig nå. Vi kan ikke være bekjent av denne toppsaken, svarer kapteinen.
Under kan leseren selv se og bedømme notatene baillbloggen har fått tak i.



2 kommentarer:

  1. Når journalistene er såpass beduggede at det er plass til 4-5 ord på en a4-side, er det fare på ferde...

    SvarSlett