66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 31. august 2021

Motstanderen i sjokk over baillagspillernes høye alder da Knut nådde stor milepæl

Lekende seier: Utradisjonelle bevegelser
da BBL-spillerne markerte årets
første seier mandag kveld.
 - De er jo over 40 hele gjengen, freste Intervallkollegiet-spillerne til hverandre da Bakklandet Baillag slo tilbake med en imponerende 3-1-seier.

Kampen var ikke mange minuttene gammel da Intervallkollegiet gikk opp til 1-0 på et korrekt idømt straffespark. Kenneth var altfor sent inn i taklingen og det så litt mørkt ut på Eberg.

Bare én innbytter, og flere på banen som snakket høyt om hvor overvektige de hadde blitt de siste månedene, gjorde ikke situasjonen lysere. Så snudde alt.

Først satte Knut inn Bakklandet Baillags mål nummer 500 etter et mønsterangrep. Langt utkast til Morten som sendte ballen elegant videre til Knut. Og plutselig hang ballen i nota.

Det ble også 2-1 før pause og etter hvilen holdt De oransje unna på utrolig vis.

3-1 kom etter at årets store poengkonger Morten og Knut kombinerte nok en gang.

Like før slutt var Vegards første sklitakling noen sinne et godt eksempel på den fysiske kraftanstrengelsen oppgjøret ble for Baillaget. Gulkortet var fullt fortjent, men angrepet ble stoppet - og Intervallkollegiet dundret på nytt løs på hverandre med ukvemsord.

- Det har vært korona for dem også, så det er ingen unnskyldning!

Endelig pokal: Fullt fortjent pokal
for Bakklandet Baillag-mål
nummer 500!

Bakklandet Baillag - Intervallkollegiet 3-1 (2-1): 0-1, 1-1 Knut (Morten), 2-1 Morten (Pål), 3-1 Morten (Knut). Gult kort: Vegard