66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

lørdag 21. august 2021

Baillagstjerne imponerte RBK-legende: - Den nest beste dagen i mitt liv

 

Fant tonen: Gøran Sørloth (t.v.) og Vegard imponerte hverandre på Rosenborgbanen.

Rosenborg Ballklubbs spisslegende Gøran Sørloth holdt en privat treningsseanse med Bakklandet Baillags poengkonge Vegard, i oppkjøringen til serieåpningen. Nå spekuleres det i en mulig overgang. 

På Rosenborgbanen ble baillagets målkåte eks-kaptein nylig drillet i blant annet standfot-teknikk og straffespark, og RBK-legenden var synlig imponert. 

- Dette er faktisk veldig bra. Dette er ikke enkelt, utbrøt Sørloth etter at en svimmel Vegard overlistet keeper-Erlend gang på gang. 

De beste skussmål: - Dette kan du, konstaterte Sørloth sr. etter å ha drillet Vegard. 

- Dette var den nest beste dagen i mitt liv, sier Vegard etter seansen på den grønne kunstgresset. 

Spesialtreningen ble initiert av baillagsnestor Knut, som håper dette vil gi det lille ekstra i serieåpningen førstkommende mandag. 

- Meget viktig trening. I en jevn kamp kan faktisk presis standfotposisjonering være avgjørende. Særlig for skuddvillige eks-kapteiner, sier Knut, som bivånet treningen sammen med flere Baillag-kolleger og ikke minst en skare fans som møtte opp til stjernemøtet. 

Både fotballkolleger og fans på plass en tidlig lørdag morgen for å se Gøran drille Vegard.

Vegards imponerende opptreden har nå skapt bekymring hos enkelte i Baillaget, da transfervinduet fortsatt er åpent i noen dager. Selv vil ikke Vegard utelukke noe, på nåværende tidspunkt. 

- Det spørs i hvilken rolle det er snakk om. Både hovedtrener, daglig leder og styreleder kan kombineres med spill i Bakklandet Baillag. Om det er snakk om en plass ute på banen, kommer det litt an på hvilken posisjon. Jeg orker ikke spille forsvar i Rosenborg, midtbanen går til nød, men det er kun midtspissplassen som vil gi meg hodebry. Per i dag vet jeg ikke om jeg hadde sagt bra. Er lønna god nok?

Initiativtager til mestermøtet, Knut, er imidlertid ikke nevneverdig bekymret for at Vegard går tapt for Baillaget: 

- Ingen fare, er Knuts korte kommentar.

Den fairplaypris-dekorerte, kontinuitetsbærende Håvard hadde også tatt turen til Rosenborgbanen, og deler sine betraktninger med bloggen: 

- Jeg tror faktisk Gøran var småimponert! Synd Vegard ble så høy på seg selv at han fikk en trang til å imponere mot slutten, noe som endte med at han blåste et velannonsert skudd langt over mål. 

Baillbloggen vil følge det mulige overgangsdramaet tett fremover. 
Godkjent kondis: Gøran Sørloth holdt øye med klokka og pisket Baillagets feterte stjerne rundt på banen, i noe enkelte baillagkolleger mener minnet mistenkelig på en medisinsk test. 


Her ser vi Vegard prøve å treffe mål, før standfotinstruksene som ga et tydelig løft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar