66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 12. august 2021

Endelig seriestart: Frykter benskjørhet, vil ikke vurdere oldboys


Ledelsen, her representert ved daglig leder Erik (fv.), eks-kaptein Vegard og klubbens fysioterapeut Fysiofranke.

Snart to år siden Bakklandet Baillag sist tok avspark på Eberg, er det igjen klart for dyst. Baillbloggen har tatt en prat med daglig leder Erik om spillepausen, årets stall og ambisjoner.

Øyeblikket mange trodde ikke var mulig, er endelig stadfestet: 23. august skal Bakklandet Baillags stjernegalleri nok en gang entre Eberg Arena for å sparke ball mot et mål.

Daglig leder Erik forteller at han satt på do da sjokkbeskjeden tikket inn på epost.

-          Det var jo litt overraskende og deilig å endelig få serieoppsettet da jeg satt på do. Det mest slitsomme med spillenekten har vel kanskje vært alle forhåpninger om at det snart skal åpnes igjen – men så har en eller annen religiøs tilstelning eller 20-åringa med laks på byen rotet det til, slik at det ikke ble lettelser, men heller innstramninger.

Uviss tilstand

Forberedelser til seriestart har ledelsen latt være opp til den enkelte, så det er ikke godt å si hvordan dette skal gå.

- For ledelsens del er kondisen på plass, men det var litt verre med ballfølelsen når vi redebuterte på cage nylig. Dog, jeg fikk som vanlig satt en tunell på Vegard, så helt ræva er den kanskje ikke, forteller daglig leder.

- Mange frykter kaskader av skader når som aldrende stjerner går rett fra sofa til heksegryta på Eberg. Hvilke tanker har ledelsen rundt dette?

-         - Nå er det snart to år siden vi spilte kamp sist, vi har vel alle blitt to år eldre og der ligger ved den største skadefrykten. Kanskje vi begynner å bli forkalket i blodårene, kanskje begynner vi å bli benskjøre, spekulerer Erik.

Gledelige ambisjoner

Daglig leder vil heller fokusere på gleden ved å være tilbake på kunstgresset med flomlys og (forhåpentligvis) engasjerte tilskuere på sidelinjen.

-          - Ambisjonene må være å ha det artig, sier han og poengterer:

-         - Om vi ikke har det artig, så blir det vel fort kjedelig? Det må være litt glede og forventning om glede for at folk skal gidde, tenker jeg. Så der ligger vel ambisjonene.

-         - Hva med årets spillerstall?

-         -Stallen ja, jeg husker rett og slett ikke hvem som er med i år…eller hvem som meldte seg på i fjor, da…så det må jeg sjekke opp før seriestart. 

- Til slutt, er ryktene om at ledelsen vurderte oldboys-ligaen i år riktige?

-        
- Oldboys har vel vært nevnt, men mest i en spøkefull tone. Jeg tror aldri det var et reelt alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar