66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 10. oktober 2019

Avsluttet sesongen med storkamp nok en gang

Serieavslutningsglis: Nå blir det velforjent bankett på denne
gjengen! Pål, Morten, Erik Ly., Arne, Torgeir, Vegard,
Martin, Henrik og Knut kunne koste på seg brede glis
etter kampen på Eberg onsdag kveld. Foto: ROGER ØIEN
Bakklandet Baillag er blitt litt av noen eksperter på å avslutte sesongen. 
Kanskje er det lukten av bankett som pirrer sultne baillagsspillere litt ekstra. Kanskje er det tanken på å gå inn i en lang juleferie med en dårlig følelse.

Faktum er uansett at Baillaget nesten alltid avslutter sesongen på en god måte.

Hør bare her: Det ble riktignok stortap i 2015 (9-2, etter to assist av Mortens søster Marianne), men etter det har ikke De oransje sett seg tilbake i serieavslutningen. Nå ble det riktignok tap også i 2016, men det var så knepent som 5-4, etter det som blir beskrevet som en god kamp. I 2017 valset Baillaget over Nettbuss med 8-0. I fjor ble det 3-3, mens det i år ble ny storseier. 6-2 etter å ha ligget under med 2-0 bare etter få minutter. Den innhentingen står det respekt av. Det gjør det også av at Bakklandet Baillag avsluttet sesongen med seks forskjellige målscorere og mye fint kombinasjonsspill foran Rambølls mål, på tross av pokalene som blinket i det fjerne.

Baillbloggen gratulerer Henrik, Morten og ikke minst Bakklandet Baillag med en super serieavslutning!

Bakklandet Baillag - Rambøll 6-2 (1-2): 0-1, 0-2, 1-2 Vegard (Morten), 2-2 Henrik (Morten), 3-2 Torgeir (Martin), 4-2 Knut (Morten),  5-2 Morten (Vegard), 6-2 Erik Ly. (Torgeir).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar