66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 1. mai 2018

Tilbake fra USA med 4. plass (!) i VM

Konsentrert lærerstjerne: Møre-Erik kommer aldri
til å glemme USA-turen han og et utvalg 7.-klassinger
ved Brundalen skole delte denne våren. Foto: PRIVAT
Møre-Eriks 7.-klassinger ble nummer 4 i First Lego League - etter å ha ledet etter 2 av 3 runder. Nå er det nye kallenavnet uunngåelig!

Lego-Erik er hjemme fra Detroit og kommer til å delta på Bakklandet Baillags to neste treninger, både cageøkta og den viktige utetreninga på Rosenborg mandag. Så er det slutt. Midtbanekrumtappen går glipp av tre vårkamper på Eberg.

- Jeg må ta ut alt av avspasering før sommeren. Så det blir en liten uke i København 9. til 13. mai. så Oslo 15. til 21. mai og til slutt Berlin 31. mai til 4. juni, sier den reiselystne midtbanestjernen.

Dette betyr at han går glipp av kampene 9. og 15. mai samt 4. juni. Den viktige kampen mot Luftkrigsskolen 28. mai går derimot med Lego-Erik.

Opplevelsene i USA oppsumerer han på denne måten:

- Den siste uka har jeg vært sammen med en gruppe elever fra trinnet mitt på 7.trinn ved Brundalen skole i Detroit på VM i First Lego League. FLL er verdens største kunnskap- og teknologi konkurranse for ungdom mellom 10-16 år. Det var 40 000 lag fra hele verden påmeldt årets sesong av FLL. 106 av disse ble plukket ut til å delta i VM. Her var det lag fra hele verden .
Er utrolig stolt av elevene våre som gjorde en enorm innsats og havnet på en fantastisk 4.plass :-) Brundalen skole fra Trondheim ledet VM i 2 av 3 runder, men ble forbigått av et lag fra Taiwan og to lag fra Tyskland i siste runde. Elevene fra Tyskland var VGS elever.
12-13 åringene våre hevdet seg helt i verdenstoppen blandt sterke lag som har mange års praksis og deltagere som var 16-17 år! Vi var millimetre fra å bli verdensmestere, litt surt der og da, men vi er strålende fornøyd og stolt av innsatsen vår!
Det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.
For en gjeng! , skriver han på sin Facebook-side.

Baillbloggen gratulerer med en fantastisk prestasjon!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar