66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Superavslutning sikret nok et uavgjortresultat

Sentrale i sluttspurten: Vegard og Martin
scoret ett mål hver - og la opp til hverandres
- da BBL sikret 4-4 i kveldsvarmen på Eberg.
Jevne kamper og til slutt uavgjort er blitt en vane for Bakklandet Baillag denne sesongen. Mer uvanlig er det at De oransje sikrer poeng etter å ha avsluttet best.

Midtbaneterrier Knut og kaptein Vegard gjorde nemlig et lite sveip igjennom baillagshistorien i den store brune boka i de hete minuttene før kampstart på Eberg sent tirsdag kveld. I tillegg til både store seire og store tap, var melodien tapte poeng i sluttminuttene. 2-0 ble til 2-2. 2-0 ble til 3-4. Og så videre.

Etter å ha ligget under både 1-0, 2-1 og 4-2 på Eberg tirsdag, gjorde en god god avslutning at det til slutt ble 4-4 og lagets tredje uavgjort denne sesongen.

- Greit nok på en middels dag, normalt sett burde vi tatt disse, er storscorer Mortens oppsummering, mens midtbanespiller Håvard er mer positiv:

- Oppløftende 2. omgang, mener han, og setter egentlig ord på det eneste som betyr noe:

Bakklandet Baillag så ferdige ut på 4-2 etter et Gudd One-mål av de lekne slaget. Sluttspurten, med to vakre mål og heroisk jobbing, er noe å ta med seg videre i viktige vårkamper for Bakklandet Baillag. Som fortsatt jakter årets første seier.

Bakklandet Baillag - Gudd One FG 4-4
(2-3): 0-1, 1-1 Martin (Kenneth), 1-2, 2-2 Morten (Vegard), 2-3, 2-4, 3-4 Martin (Vegard), 4-4 Vegard (Martin).