66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Morten (2) scoret målene for Bakklandet
Baillag i serieåpningen. Erik Ly. var som
vanlig en bauta i forsvaret.
For få år siden var det nærmest utopisk. Etter serieåpningen i 2018 kan Baillaget notere seg for nok en bragd - poeng mot Politiet!

Etter kampen var det til og med litt bittert at det ikke ble tre. Det ble produsert sjanser også etter at lovens lange arm utlignet til 3-3, selv om det også kunne bikket andre veien.

- Dette er godkjent første kamp totalt sett, mener tomålsscorer Morten, som scoret på hodet og med sin karakteristiske tå, begge etter pasning fra kaptein Vegard.

Også Bakklandet Baillags tredje mål ble scoret av en velkjent duo. Erik Lø. fant Kenneth, som via to-tre politikroppsdeler sendte De oransje i føringen for første gang i kampen, før altså Politiet utlignet noen minutter før slutt.

Bakklandet Baillag - Politiet 3-3
(2-2): 0-1, 1-1 Morten (Vegard), 1-2, 2-2 Morten (Vegard), 3-2 Kenneth (Erik Lø.), 3-3.