66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

fredag 20. april 2018

Nytt heroisk poeng mot en gjeng som kunne vært De oransjes unger

Rutinerte karer: Kenneth, Erik Lø., Marting og Pål var
med og sikret nok et poeng i en god BBL-start på 2018.
To scoringer av høy standard og en keeper som fikk motstanderen til å snakke om eliteserienivå, sikret nytt poeng for Bakklandet Baillag.

- Han der er jo eliteseriekeeper, han, sukket flere av BI-spillernes unggutter da nok en stor sjanse var brent i dramatiske sluttminutter mot De oransje.

BI åpnet best, og ledet både 1-0 og 2-0 før Martin reduserte like etter, med stor hjelp av en driblende Erik Lø. Og til stor beundring fra lagkamerat Håvard i pausen.

- Sånne scoringer ser vi kun i Champions League, når lag som Roma og Juventus spiller, mente han.

Noen minutter ut i 2. omgang var baillagsspillerne nok en gang på farten, og nok en gang var Erik Lø. sentral. Han spilte vegg med Vegard på raid, som med sin smått berømte venstrefot satte ballen helt nede i hjørnet til venstre for keeper. 2-2. Som også ble sluttresultatet.

- Vi kunnne vært fedrene deres, gutter. Husk det. Vi er 40 hele gjengen, brølte Martin breialt etter kampen.

PS: Det er på sin plass å påpeke snillalderen til torsdagens baillagstropp. Hvis vi forenkler og sier at alle har hatt bursdag i 2018, er den sånn omtrent 37. BI-spillerne er minst 15 år yngre.

Bakklandet Baillag - BI 2-2 (1-2): 0-1, 0-2, 1-2 Martin (Erik Lø.), 2-2 Vegard (Erik Lø.).