66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 27. september 2017

Toppet dramatisk uke med hver sin frisparkperle

To viktige frisparkben: Kaptein Vegard og daglig leder
Erik scoret hvert sitt mål på frispark tirsdag kveld.
Kaptein Vegard og daglig leder Erik legger en turbulent uke bak seg i visshet om at frisparkbenene deres kan være gull verdt.
I hvert fall et eller annet edelt metall. De oransje henger nemlig stadig med i kampen om en topp 3-plassering i den svært jevne 3. divisjon avdeling B.


Det er ingenting å gjøre med suverene Team Norgeshus, som allerede er ligamester etter seieren mot Eterni mandag kveld. Bak dem er det meget jevnt.


Eterni har 19 poeng på 10 kamper. Det samme har Portleverandøren. FK Vådeskudd har 16, mens Bakklandet Baillag har 15, med én kamp mindre spilt. Heller ikke Lazy FC kan avskrives, med like mange poeng, mens Nettbuss har 12 poeng på 7 (!) kamper. Bakklandet Baillag møter både Lazy og Nettbuss i oktober og kan derfor sikre minst 4. plass på egen hånd. Med litt hjelp, og full pott selv, kan en god høstsesong krones med enten sølv eller bronse.

De kunne tatt alle poengene også tirsdag, men en jevn batalje endte til slutt 3-3, etter at De oransje lå under tre ganger. Kapteinens og daglig leders frisparkperler ble svært avgjørende for poeng.

Pussig nok, etter at de to innledet kampuka med en heftig krangel på torsdagens trening, bare fem dager før kamp.

De to røk i tottene på hverandre etter en uoverensstemmelse om et frispark. Natt til fredag skværet de opp etter krangelen, tirsdag scoret de hvert sitt frisparkmål på nydelig vis og til slutt poserte de sammen på et gledelig jubelbilde.

Det høres også med til historien om tirsdagens kamp at toppscorer Morten befester sin posisjon alene på toppen av toppscorertabellen, med sin svært viktige utligning like før slutt.

Nå starter høstjakta på medalje, den aller første for Bakklandet Baillag i 3. divisjon.

Bakklandet Baillag - Påfyll 3-3
(1-1): 0-1, 1-1 Erik Ly. (Knut), 1-2, 2-2 Vegard (Morten), 2-3, 3-3 Morten (Kenneth). Gult kort: Erik Ly.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar