66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 1. juni 2016

Dommeren hyllet keeperhelt Audun etter maktdemonstrasjon på Eberg

- Dette er det beste jeg har sett av en bedriftsspiller på Eberg noen gang, sier den rutinerte dommeren.

Byr han opp til dans? Dommeren var så imponert over
opptredenen til Audun etter kampen, at det kunne se ut
som han bydde opp til en liten svingom.
Keeperhelten og dommeren kom i prat umiddelbart etter kampslutt sent tirsdag kveld, og komplimentene formelig haglet fra den munnrappe kamplederen.

- Bli med her du nå. Nå må vi utføre en dopingkontroll her. Steike meg så god du var, sier dommeren både spøkefullt og gravalvorlig etter en av Auduns aller beste kamper.

Det kunne nemlig blitt stygt mot BN Bankers.

Sånn så det ikke ut de første minuttene. Først kjempet Morten til seg ballen, med i hvert fall et par røde hengende over skuldra si, før han relativt rolig, men presist satte ballen i langhjørnet med venstra. En komisk scoring av Morten, som rakk å rope på frispark flere ganger i løpet av den turbulente oppbyggingen.

- Det er dette som kalles fordel vet du, er dommerens tørre kommentar til opptrinnet.

Med samme fot, den etter hvert beryktede venstre, satte Vegard inn 2-0 først i tverrliggeren, via streken og opp i nettaket etter flott krigerforarbeid av Martin.

Så skjedde det som litt for ofte har skjedd med de oransje. Initiativet ble gitt bort. 2-0 ble både 2-1 på direktefrispark rett før pause, 2-2 like etter og 2-3 helt på tampen. Innimellom reddet Audun Baillaget flere ganger, så da Arne på nærmest mirakuløst vist utlignet helt på tampen, føltes 3-3 som et svært godt resultat i uvant maivarme på Eberg. Nå er ikke topp 5 på tabellen så himla langt unna.

Bakklandet Baillag - BN Bankers 3-3 (2-1): 1-0 Morten, 2-0 Vegard (Martin), 2-1, 2-2, 2-3, 3-3 Arne (Martin). Gult kort: Knut Magne.