66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Så flaut var tapet: Stian (til høyre) nektet å vise seg
for fotografen etter nok et stortap på Eberg.
Kom til hektene igjen: Erik, Arne og Stian i mer
trivelig lynne noen minutter etter ansiktsnekten.
Målscorer Stian stilte motvillig opp på fotografering etter Gudd One FC-tapet. Det vil seg ikke for de oransje.

Nå står laget med to tap på rad, begge etter sju baklengs. Bakklandet Baillag hang lenge brukbart med mot en av erkerivalene, men må takke en meget god keepervikar Bård for at det ikke ble verre enn 3-2 til pause. Baillaget yppet seg med på ny med 4-3-reduseringen i 2. omgang, men da formasjonen og alle papirene ble kastet i jakten på utligning på slutten, raknet det fullstendig og 4-3 ble både 5-3, 6-3 og 7-3.

Etter kampen, selv etter den flotte 7-4-reduseringen på tampen, nektet Stian å la seg avbilde uten å trekke genseren godt opp foran ansiktet.

Bakklandet Baillags andre målscorer Arne var mer fornøyd, og gliste godt i sin oransje Nike-drakt.

Det høres også med til historien at både Arne, Stian og ikke minst Erik ble mer velvillig for fotografen (en annen fotograf) noen minutter senere.

Nå blir det samling i bånn, helt selfiefritt, før skjebnekampen mot Mortal Comeback om bare fire dager.

BAKKLANDET BAILLAG - GUDD ONE FC 4-7 (2-3): 0-1, 0-2, 1-2 Erik L. (Håvard), 1-3, 2-3 Arne (Bård), 2-4, 3-4 Morten (Andréas), 3-5, 3-6, 3-7, 4-7 Stian (Erik L.).