66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 26. april 2016

- Dette er så typisk åpningskamp

Målscorer Stian synes ikke det er så mye som skal til før Bakklandet Baillag begynner å plukke poeng.

- Ketsjup kan være oransje, sa NRK-reporteren da
Aalesund endelig scoret, og det attpåtil seks ganger,
mot Tromsø søndag kveld. Det er en overdrivelse å kalle
Morten, Vegard og Stians tre scoringer i serieåpningen
en ketsjupeffekt, men det er i hvert fall noe å ta med
seg til neste kamp, dagen etter nasjonaldagen 18. mai.
I seriepremieren ble det null, etter en enkel baklengs etter ti sekunder og et jevnt sig med mål imot mot en rubust, men overkommelig motstander.

- Det er for mange pasninger som blir akkurat for lang eller akkurat for kort. Det er mange her som ikke er spesielt vant med å spille sjuerfotball. Så det er en typisk åpningskamp det her, sier Stian, som scoret et av målene da det endelig løsnet litt mot slutten av kampen.

Bakklandet Baillag skapte også jevnlig sjanser selv, men fikk ikke uttelling før Vegard satte årets første Baillaget-scoring med venstrefoten kliss ned i hjørnet via stanga etter en retur.

Den andre reduseringen kom etter en fin Morten- og Stian-kombinasjon, før et presist Håvard-innlegg og Mortens berømte Tiller-tå fastsatte sluttresultatet til 7-3 og et flatterende stortap for Bakklandet Baillag.

- Det er ikke så forferdelig det her. Vi må få spilt litt på stor bane, i hvert fall en slags simulering av stor bane, før neste kamp. Det er en del marginer som går imot oss, mener Andréas, som gjorde et gledelig comeback i den oransje trøya.

BAKKLANDET BAILLAG - TEAM GTS 3-7 (0-2): 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5, 0-6, 1-6 Vegard (Arne), 1-7, 2-7 Stian (Morten), 3-7 Morten (Håvard).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar