66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Mortens lillesøster Marianne sørget for to målgivende pasninger i sin gjesteopptreden. Det gjør at flere oransje menn bør gå i seg selv før neste sesong.

Lenge var hun nemlig beholdningen i det offensive spillet til Bakklandet Baillag. Og det selv om et av avdelingens beste lag sto på den andre siden av midtstreken.

Fire sentrale BBL-menn... eh, mener BBL-spillere: Pål sto i
mål og scoret sitt første mål for sesongen, Knut Magne holdt
lenge bra stand i midtforsvaret, Marianne debuterte med to
assister, mens bror Morten ordnet den kjærkomne reserven.
Først la hun en nærmest ferdigscoret pasning ut til en gaulende Vegard som gjorde 1-1.

- Du ropte så voldsomt, så det var ikke noe problem. Det gikk greit det, er hennes egen kommentar til den effektive pasningen.

I 2. omgang var hun på farten igjen da hun fant Pål på langtur, rett fra benken etter å ha blitt vraket som keeper.

Pål bredsidet ballen enkelt i mål til 3-7, etter nok en fin stikker.

- Næh, jeg tror ikke jeg skal ha den der, egentlig, sier Marianne selv.

En ydmykhet å la seg inspirere av også, kanskje?

Bakklandet Baillag hang bra med i 1. omgang, med keeperreserve Arne i mål. Det sto ikke mer enn 2-1 til Velferden, der et av målene var ytterst komisk og ganske unødvendig.

Etter pause var det Påls tur til å vokte buret. Da raknet det fort (uten at det hadde så mye med keeperferdighetene å gjøre - innsatsen var upåklagelig!) og 2-1 ble både 3-1, 4-1, 5-1, 6-1 og 7-1 før Pål selv reduserte etter Auduns plutselige inntreden i flomlyset.

En absurd kveld for fotball vil noen kanskje si, men i 2015 går allting an. Også en jente som ny BBL-stjerne.

Bakklandet Baillag - Velferden 2-9 (1-2): 0-1, 1-1 Vegard (Marianne), 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6, 1-7, 2-7 Pål (Marianne), 2-8, 2-9, 2-10.