66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 1. oktober 2015

Derfor blogger Audun igjen

Bloggstjernen håper hans stille protest har vært en vekker. 

Endelig tilbake: Keeperhelt og blogger
Audun skriver for baillbloggen igjen. 
Du kan ikke ha unngått å merke deg at den tidligere så godt likte superbloggeren Audun i dag endelig er tilbake etter en lengre pause. Nå tar han bladet fra munnen og forteller hvorfor han har vært borte - og ikke minst hvorfor han omsider blogger igjen.

- Den tunge perioden etter nederlaget under blog awards er slitt ned av tidens tann, forklarer han.

Audun ble som kjent ikke nominert til bloggprisen under banketten for 2014-sesongen sist sommer. Noe som vi nå skjønner førte til en stille boikott.

- Jeg håper ledelsen ikke igjen bevisst unngår å nominere kritiske journalistiske artikler når årets bloggposter skal kåres, sier han og utdyper:

- Vi kan ikke ha en ledelse som feier kritiske intervjuer under teppet.

Nå er pausen over og Audun hevder at det er helt tilfeldig at comebacket sammenfaller med den nært forestående banketten.

- Saken om kampanjen rettet mot peruanske studenter i USA var så oppsiktsvekkende og interessant at jeg ikke kunne holde meg unna lengre. Dette handlet kun om min interesse for den gode saken om våre peruanske fans, sier han.

Banketten arrangeres en gang i løpet av oktober på et utested i Trondheim sentrum. Under festen blir også Bloggprisen 2015 delt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar