66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 29. september 2015

Keeperhelt Audun delte ut Smil etter årets beste kamp

Og det etter at det fysiske smilet også var tilbake. Selv ikke da Ranheim Kraft utlignet like før slutt, på en scoring som definitivt burde vært annullert, mister de oransje fatningen.

Smil til alle: Erik, Knut Magne og Knut koste
seg med Smil etter kampen. Vel fortjent!
Situasjonen skjedde like etter en serie Bakklandet Baillag-sjanser på stillingen 2-1, bare minutter før slutt. Like før skulle nok Baillaget hatt indirekte frispark etter et tilbakespill til keeper også, men avgjørelsen som frarøvet Bakklandet Baillag alle poengene tok likevel kaka:

Ranheim Krafts keeper kastet ballen det han maktet, flere meter inn på motsatt banehalvdel. Der snappet spissen opp ballen, løp så å si alene mot målet og utlignet til 2-2. Fullstendig ureglementert, uten at dommeren brydde seg noe særlig om det. Der og da og i minuttene etter kampen følte Baillaget at de hadde vært utsatt for et ran av nettopp Ranheim. I 59 minutter var oppgjøret likevel en ordentlig opptur:

Kenneth ga Bakklandet Baillag ledelsen etter utsøkt forarbeid av Erik L. Ranheim Kraft kom riktignok tilbake med en heldig 1-1-scoring etter pause, men da Vegard satte sin tredje nesten identiske sjanse kontant i mål til 2-1, trodde de fleste at kapteinen ble matchvinner.

Dommeren ville det som sagt annerledes, men som kommentator Eirik så riktig påpekte før kampen: «Man kan ta med seg noe positivt i garderoben selv om man ikke pakker med seg tre poeng i bagasjen».

Bakklandet Baillags bagasje ble fylt med et velfortjent poeng etter årets beste kamp og en pakke Smil på deling, servert av banens beste Audun. Han reddet flere opplagte målsjanser og til slutt også humøret blant forsmådde baillagsspillere. Skjønt, akkurat denne mandagskvelden var smilet likevel skinnende til stede blant alle ti nesten kontinuerlig uansett.

Bakklandet Baillag - Ranheim Kraft 2-2 (1-0): 1-0 Kenneth (Erik L.), 1-1, 2-1 Vegard (Morten), 2-2. Gult kort: Knut Magne.