66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

lørdag 26. september 2015

Smil - skapt for å deles

Fra sidelinja har fått innsyn i et unikt internt materiale.

DA VI I EN PERIODE før feriepausen så at kjeftesmella gikk på høygir, så ledelsen i samråd med spillergruppen et behov for å revidere kjerneverdiene. Når vi nå etter en god periode igjen møter motstand, høster vi fruktene av dette forbedringsarbeidet.

Internkommunikasjonen blir her beviset på positive resultater. Gjennom våre kilder kan vi avsløre anliggende ikke ment for offentligheten, som viser at en skje tran om dagen i høyeste grad redder magen.

VI SER EN DAGLIG LEDER i toppform, som formidler det følgende før kampdag;

Kamp mandag kl 2140. Nest siste for sesongen, mot et topplag. Oppmøte som vanlig, med godt humør. No ska vi faen mæ vis dæm. Gi beskjed hvis du ikke kjæm.

Ledelsen formidler her et ønske om oppmøte med godt humør.

** Vi skal vise dem!

*** Vi skal vise dem vårt gode humør.

EN BESKJED SOM TYDELIG kommuniserer at dere kan kanskje ta fra oss poengene, men spillegleden kan dere ikke frata oss. Dere kan prøve så hardt dere vil, men smilet og lagkameratskapen står sterkere.

**** Vi har nemlig noe som dere ikke har.

VI APPLAUDERER HER ledelsens positive holdningsarbeid.

***** Faktisk, vi smiler.

FOR SMIL SMITTER. Man kan ta med seg noe positivt i garderoben selv om han ikke pakker med seg tre poeng i bagasjen. Men det krever å holde blikket på prestasjonene og mestring av det man faktisk øver på. For langsiktighet krever kortsiktighet. Og i like stor grad er hovedmålene avhengige av de mindre og detaljerte delmålene.

Det er mulig å tape med samme sinn.

VI GÅR MOT EN GOD avslutning på sesongen. Om ikke i poeng, så i det minste målt etter humørparagrafen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar