66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 14. mars 2013

Status før sesongoppkjøringen.

Sesongen 2013 sparkes i gang etter påske, hvordan ligger så Baillaget an omtrent en måned før det braker løs?

Kaptein Vegard og oppmann Erik møttes over en lunsj på Cafe Ni Muser onsdag, og mellom burgerspising og suppeslurping kom som vanlig temaet Bakklandet Baillag opp. Det ble snakket litt om hvordan vi vurderer status på spillerstallen per dags dato.

- Jeg er i veldig bra fysisk form, men usikker på fotballformen, kunne Vegard avsløre. Før han ville starte med ballsparking skulle han ha en siste runde med fysioterapeuten for å forhåpentligvis få klarsignal til nye, helsefarlige kroppsfinter.

- Hadde vært fint med en trening før sesongstart da...så kan jeg i noen pauser stå å sparke litt ball, for å teste litt.

Ellers kom det frem at Arne er blitt hyppig observert på 3T, og sånn sett også må anses å være i god fysisk form. Med mindre han blir arrestert etter nasking på nevnte treningssenter, vil han også være å regne med.

Videre kan det meldes om at Erik D sliter med smerter i brystet etter å ha kollidert med en motspiller på den ukentlige cageballtreningen. Legene var bekymret for at brystbeinet var brukket, men det var det i følge Martin ikke. Han har tatt en liten pause fra cageball, men regner med å være i toppform om en uke eller to.

Tidligere storskårer Stian er også noe usikker på egen form. I en sms utdyper han; Speint assa. Tror det enkleste er å bli med på ei trening, hvis det finnes nå sånt da?

Vi kan for øvrig røpe at trening er noe som det jobbes med.

Resten av stallens status oppsummerers slik: Erik L, Martin, og Jens spiller jevnlig cageball og må regnes som spilleklare, selv om alle stort sett klager over egen form etter hver trening. Håvard rapporteres å være stjerna i nabolagets cageballkrets. Pål spiller også cage ukentlig, samt har to smårollinger og bikkje hjemme, kanskje han har forutsetningene for å være den best trente? Knut har meldt seg inn i 3T og "gymmer" regelmessig. Knut Magne er ofte i Kristiansand. Audun gleder seg, og har også vært på cageballtreninger. Kenneth vikarierer ofte på tirsdagstreninger, samt trener torsdagscage, og Øystein er i følge samboer Anette veldig flink til å trene på 3T Solsiden.

Dette virker lovende.

Kommer tilbake med info om trening og kampoppsett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar