66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 19. mars 2013

Sesongoppkjøringa er i gang

Mandag kveld møttes deler av Baillaget til årets første trening på 3T Sluppens cageballbane nummer 3.

Trenerteamet hadde ordnet slik at årets første trening ble lagt innendørs, på kunstgress, kveldstid og uten å være i konflikt med fotballkamp på tv. Likevel var oppmøtet like stort som frafallet; 7 av 14 møtte. Superreserve Morten stilte også slik at det kunne bli en grei trening, 4 mot 4. Nå skal det sies at grunnene for forfallene ikke var like fantasifulle som tidligere, 5 av 7 var opptatt på jobb og en var skadet. Det mest fargerike frafallet, var som vanlig også det siste. Klokken 17:51 tikket følgende inn på min mobil:
"Sju butikker, fortsatt ikke funne nå sko. Forbanna drit. E vel itj meninga voksne menn ska spill fotball. Så æ blir hjem. Småforkjøla og."

Sms var avsendt fra Vegard, som da tydeligvis er på utkikk etter sko. Hvor vanskelig kan vel det være? Sko er sko, vel? Vegard utdyper:
"Har faen mæ kun støgge plastsko i rosa og blå ja, kunstgressvariant, men vil æ grussko! I hvitt!"

Vegard er tydelig frustrert over at ingen fører hvite Adidas grussko i størrelse 47-49, det viser seg i sms-skriften. 

En av de som møtte til trening var derimot Pål. Etter tre kvarters spill, hvor han gang på gang la inn en sterk søknad om spissplass i årets sesong, fikk endelig han også, som den siste spilleren, utdelt medaljen fra i fjor.





Treningen var en grei start på årets oppkjøring, og vi vil satse på et par treninger til før det braker løs, da forhåpentligvis med et oppmøte høyere enn 50%.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar