66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 14. juni 2012

Takket mamma og pappa etter storkamp

Bakklandet Baillag - Nidaroskameratene 10-3 (4-1): Endelig ble det kalassifre. Det kan Bakklandet Baillag takke Jens' foreldre for.

EBERG: Jens var nest sist på ballen på åtte av målene og scoret det viktige 3-1-målet i 1. omgang.

-  Det føltes bra i dag. Spillet fløt godt hele veien. Spesielt samarbeidet med Kenneth, sier han.

Etter kampen var det en tydelig rørt Jens som benyttet anledningen til å takke sine foreldre.

- Jeg vil takke mamma og pappa for at de har gitt meg muligheten til dette. De er nok veldig stolte nå, sier midtbanestjernen fra Spillum like utenfor Namsos.

Selvsikker storscorer
Kenneth, som scoret hele seks mål i 10-3-seieren, var i motsetning til Jens mindre beskjeden på vegne av egne prestasjoner etter kampen.

- Jeg vil takke meg selv for at jeg klarte dette, sier Kenneth, også han fra Namdalen.

Selv om Nidaroskameratene yppet seg med 1-1, 4-2 og 5-3, føltes seieren aldri truet på Eberg søndag kveld. Særlig ikke da Jens traff med alt i 2. omgang.

Nordtrønderen hadde målgivende pasning på fem mål på rad etter hvilen!

Lånte Brandhaug
Med seieren kan Bakklandet Baillag ta ferie helt i toppen av den tøffe 4. divisjonsligaen - i sin første sesong på det høye nivået.

Kampen mot Nidaroskameratene bød i tillegg til fin sommerform på lagets nordtrøndere på Knuts første Baillaget-mål, nærmest prikkfri kamp (på tross av rusten oppvarming) av keeperreserve Erik og gjesteopptreden fra en Brandhaug.

Det ble hvisket en del om at Ronny er bror av Rosenborg-legenden, men rett før avspark ble misforståelsen oppklart; Ronny er Sverres nevø.

Bakklandet Baillag - Nidaroskameratene 10-3 (4-1): 1-0 Kenneth (Jens), 1-1, 2-1 Knut (Jens), 3-1 Jens (Øystein), 4-1 Kenneth (Øystein), 4-2, 5-2 Kenneth (Jens), 5-3, 6-3 Knut (Jens), 7-3 Kenneth (Jens), 8-3 Øystein (Jens), 9-3 Kenneth (Jens), 10-3 Kenneth (Jens).

Tilskuere: 1 (Se egen sak litt senere)