66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 14. juni 2011

Så kom tapet

Bakklandet Baillag - Dynamo Sveberg 2-3 (1-1): Årsbeste til tross, Baillaget gikk på årets første tap i regnet tirsdag.

Etter 0-6 og tre poeng til Bakklandet Baillag etter samme kamp i fjor, var revansjelysten stor før start - hos begge lag.

- Dere husker hvordan det gikk i fjor, sa en av Dynamos spillere ved avspark.

- Ja, vi vant, svarte kaptein Vegard tørt.

Forsvarsvikar Arne var en av de som tok ansvar fra start, og som alltid styrte de oransje kampen de første minuttene. 1-0 kom etter en lur flikk fra Knut, som Stian pirket forbi Dynamos keeper.

Etter ledermålet fortsatte trykket for positive Baillaget-spillere. Avgjørelsen om å ikke godkjenne målet som kom etter et lekkert angrep, var ytterst tvilsom. Pasningen fra Håvard og hodestøtet fra Stian i hjørnet, var det ingen som helst tvil over. Det skulle vært 2-0 igjen da Jens misset på bortimot blankt mål.

Så skjedde det som så ofte skjer, Dynamo utlignet på kontring etter slurv i midtbaneleddet og det sto 1-1, som også var resultatet til hvilen.

Etter pause ble det raskt 2-1 til Sveberg, uten at det relativt klare oransje overtaket avtok. Det smalt i stolper, rygger, lår og tåspisser, før en retur endelig havnet hos Øystein som sikkert satte den etterlengtede utligningen til 2-2.

Da kom Dynamo litt mer med igjen, men keeper Eriks involvering etter et godt skudd fikk selv dommeren til å rose:

- Det var to gode prestasjoner, sa han, selv om avslutningen aldri var like god som redningen.

Det måtte dødball til for å frarøve Bakklandets ledelse igjen. Frisparket Knut pådro seg var greit, skuddet var enda mer greit, og Erik kunne ikke lastes for 3-2-målet. Selv om mange følte det var urettferdig.

Da dommeren blåste for full tid, måtte selv Dynamos keeper i den første omgangen innrømme at laget hans hadde vært heldig.

- Dere hadde både feilaktig annullert mål og flere stolpeskudd, så vi hadde flaks i dag, sa han.

Etter Bakklandet Baillags første tap, har tre lag like mange poeng: Charlottenlund vgs, Dynamo Sveberg og Bakklandet Baillag. Førstnevnte har én kamp igjen før alle tar ferie. Ingenting er avgjort. I toppen.

Kort oppsummert: 1-0 Stian (Knut), 1-1, 1-2, 2-2 Øystein (Knut), 2-3