66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 8. juni 2011

FK Feskbaill - Bakklandet Baillag 3 - 4 (0 - 4)

Igjen var vi møtt med godt humør til ny kamp, denne gang mot FK Feskbaill (tidligere Sintef Fiskeri og Havbruk(?) som vi slo 4-1 i fjor). På årets kanskje varmeste ettermiddag, skinte vi i kapp med sola i første omgang. Ganske tidlig i kampen skåra Stian etter en langpasning fra Erik. Det tok litt lengre tid før neste mål, men siste halvdel av første omgang var kanskje årsbeste fra de oransje. 0-2 kom etter et at Kenneth satte en retur ettet skudd fra Knut i mål, hvorpå Arne kommenterte: "like itj helt at hainn Kenneth putte så my ass, han drar skikkelig i fra på toppskårerlista!" 0-3 sto Stian for, etter flott forarbeid fra Pål. 0-4 kom noen minutter før pause, da Pande putta etter pasning fra Jens. Til tross for iherdig oppbakking fra sidelinja om at vi måtte putte minst en til før pause, da vi fortsatt har 4-0-til-pause-spøkelset hengende over oss, ble det nettopp 0-4 til pause.

Litt ut i andre omgang reduserte Feskbaillan til 1-4, før Terje (litt strengt etter vår mening) ble utvist etter en takling nær egen sjumeter. Men til tross for to reduseringer til, holdt vi helt inn. Vi var vel også strengt tatt nærmere både 3-5 og 3-6 enn de var 4-4.

Kampens kanskje største spiller var nok Terje, til tross for det røde kortet. Det var vel strengt tatt den eneste taklingen han bommet på gjennom hele kampen, og det var bred enighet, også hos motstanderen, at det godt kunne vært nok med gult i situasjonen. Tidligere i omgangen hadde Terje blant annet en susende takling, med påfølgende feiringsrop, til stor underholdning for spillere og dommer.

Ellers kan det av kamprapporten virke som det var en stygg kamp, da det ble delt ut tre gule og ett rødt kort i kampen, alle til BBL. Erik fikk gult for å spille bort ballen (greit nok), Knut fikk gult for en klokkeren takling (ikke greit), mens Stian fikk gult for å protestere på Knuts kort. Knuts kort var hans andre for sesongen, karantene inntreffer først etter tre gule.

Kaptein Vegard ble kalt inn på kammerset etter kampen, da dommeren ville rapportere om at den utviste spilleren ikke viste sportslig ånd da han ikke ville oppgi navnet sitt ved utvisningen. Han kunne videre også si at vi andre ikke var flinke nok til å roe ned gemyttene når det kokte som verst. Ellers mente han at vi var en stor og sterk gjeng som spilte bra fotball.

0-1 Stian (Erik), 0-2 Kenneth (Knut), 0-3 Stian (Pål), 0-4 Øystein (Jens), 1-4, Rødt kort til Terje, 2-4, 3-4.