66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 5. mai 2011

Rockwool - Bakklandet Baillag 4 - 6 (0 - 4)

Duggfriskt regn i gresset og småkjølig i luften, forholdene lå til rette for litt godfotball i kveld. Og det skulle starte veldig bra for baillaget. Allerede i åpningsminuttene skåra Jens etter forspill fra Vegard, vikarierende spiss for anledningen da Stian lå hjemme og pleide lumbagoen sin. 0-2 kom ikke lenge etter det igjen, da med Jens i regisørstolen, når Arne puttet en etter min husk ålreit gåll. Øystein la så på til 0-3, storskårern fra i fjor var tilbake fra skade med sitt første for sesongen. Det så ut som bakklenderne hadde funnet flyten. Flyt var det i alle fall på 0-4, da Knut dirigerte klikk-klakk spill av høy klasse, for så å sende en frekk pasning tvers over målgården til isolasjonsgjengen til Arne, som enkelt puttet sin andre i relativt åpen kasse.

Pause, og alt var tilsynelatende under kontroll. Men som vi har erfart tidligere i sesongen, 4-0 er en farlig ledelse.

Andre omgang startet mye som den første sluttet, og vi peisa på. Knut putta sin første for sesongen etter fremspill av Øystein til 0-5. Ikke lenge etter det igjen, og vi demonstrerte at vi hadde lest kapittelet om kontringer i læreboken da Øystein spiller fri Erik, som alene mot en utrusende keeper elegant vipper ballen over han og i stolpen. Returen ekspederes i mål fra en meters hold. 0-6. Men så rakner det, og humøret faller som en dagen derpå-bæsj i porselensskåla. Rockwool reduserer både en, to, tre og fire ganger før sluttsignalet ljomer over Eberg.

Det ble forresten delt ut gult kort til Jens, etter en grei takling i første omgang. Dommeren var for øvrig veldig opptatt av at alle måtte roe seg ned...

0-1 Jens (Vegard), 0-2 Arne (Jens), 0-3 Øystein (Kenneth), 0-4 Arne (Knut), 0-5 Knut (Øystein), 0-6 Erik (Øystein), 1-6, 2-6, 3-6, 4-6.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar