66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 30. mai 2011

Bakklandet Baillag - Spanskrøret 4-2 (4-0)

Etter dagens furore på bloggen, ble den meget omtalte undertegnede sendt ut for å dekke dagens kamp mot Spanskrøret. 

Bakklandet fløy høyt fra start og etter drøye fem minutters spill satte Øystein inn dagens første etter ett langt oppspill fra Erik.  Alene med keeper gjorde Øystein ingen feil og satte ballen sikkert i hjørnet.  Lagene fulgte hverandre tett, med et lite overtak fra Bakklandet.  Spanskrøret var farlig frempå med et stangskudd, før et glimrende Bakklandet-angrep ble stoppet da Knut ble felt.  Det følgende frisparket ble utsøkt ekspedert av Jens og det stod 2-0 til Baillaget.  Bakklandet tok over spillet og 3-0 kom etter innkast fra Arne, hvor Vegard kjemper til seg ballen og snur og skyter ballen forbi Spanskrørets keeper.  4-0 kom etter et skudd fra Vegard som blir stoppet i målgården, før Jens får kjempet ballen inn i målet blant Spanskrørets forsvarere og keeper.  En middels førsteomgang gir en betryggende ledelse til pause, men som det har vist seg tidligere i sesongen trenger ikke en stor ledelse til pause bety sikker seier.

Andreomgang gir Spanskrøret 2 mål og bare storspill fra Audun hindrer at det blir flere mål i mot.


Spanskrøret virker mer tent enn Baillaget i andre omgang og viser i starten av omgangen mye større innsats og løpsvilje og tjener to mål på dette.  Med hele fem innbyttere hos Bakklandet skal dette ikke la seg gjøre og vi spiller oss inn i kampen igjen.
Kampen jevnet seg ut etter Spanskrørets andre redusering og kampen stiger i temperatur.  Munnhuggeri og krangling mellom lagene fører til at spillere hos Spanskrøret mister hodet og fører til gult kort etter en ettersleng.  Dette roer likevel ikke ned laget og det småstygge spillet fortsetter.  Baillaget hadde sine sjanser i andre omgang, men det siste trekket manglet i det store og det hele.  Det ble mye nesten utover kampen.
Etter en dårlig start på omgangen, klarer Baillaget å ri av stormen og går til slutt seirende av banen.  Foruten Auduns storspill og matchvinnende redninger,  kom omgangens høydepunkt da en Spanskrøret-spiller instendig ba om ballen, da han mente Baillagets nr.10 rotet det til hver gang nevnte Spanskrøret-spiller var i duell med ham.  Dette førte rask til at Baillagets benk gav Knut navnet "Kløna Knut" og oppfordret reporter til å ta det med i referatet.  Ettersom jeg ikke fikk dette helt med meg, da jeg stod og tuklet med kameraet mitt, kan dette fort ha blitt referert feil,  da med unntak av benkens reaksjoner og omdøping av midtbaneterrieren til Bakklandet.    

Dagens seier fører til at Bakklandet Baillag står med 13 poeng og vi har dermed like mange poeng som  Charlottenlund (som ledet serien før dagens kamp), etter like mange kamper spilt.  Når vi nå lærer oss å spille 2 omganger kan dette bli en riktig god sesong for Baillaget.

Rapport og foto:  Ken Andre Megård

1-0 Øystein (Erik), 2-0 Jens, 3-0 Vegard (Arne), 4-0 Jens (Vegard), 4-1, 4-2.

2 kommentarer:

  1. Var vel han spilleren til lærerstudentan som klaga på at han aldri fikk ballen av en medspiller og sa: "spill mæ der, for hver gang æ går på løp så følge itj han der kløna med"...eller no sånt

    SvarSlett
  2. Veldig bra gutter. En viktig seier til tross for variert spill. Savner den kaksige klappehummringa etter en seier. Hell dåkker forsatt på med den?

    Etter at jeg la ballen (usikkert om dette er for godt) på hylla som kaptein på vedens mest indie forballlag (på papiret), har jeg knapt rørt en fotball. Jeg var lei av skader som strukne ankler og hovne kne. Og ja, selvfølgelig savner jeg fotballen og alle de kameratslige rumpeklasene vi ga hverandre.

    Uansett. Jeg har kjøpt meg basketsko (underverker for å hundre skader kontra foball og spinkle løpesko) og spiller innebandy på mandager og basket på fredager. Jeg vet dere er glade for at den o så gamle kapteinen fortsatt holder kroppen i form.

    Så, ikke glem lagånden og samspillet og ta godt vare på helse også utenfor banen. Spikermatte og tarmrens anbefales.

    bamsekos fra Kose-anda (lite gay det da)

    SvarSlett