66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 14. april 2011

Bakklandet Baillag - Sintef IKT 17 - 2

Jepp, da var vi i gang igjen. Laber motstand, og et knepp opp i forhold til innsatsen sist. Vi møtte som avtalt til kamp i solskinnet med smil og humør, og viste igjen at vi vet hvor målet står. Fortsatt ikke 100% opptatt av hvor vårt eget mål står, men men...ett skritt av gangen. Ble mange mål denne gangen, og gidder ikke å gjengi alle her, husker for å være ærlig ikke alle. Men vil trekke frem 16-1 målet, hvor Kenneth, vår nye målmaskin, på halv volley styrer en lang ball fra Jens via tverrligger og ned bak keeperen til Sintef. Ren klasse!

Ellers kan det trekkes frem en del morsomme episoder fra kampen, som egentlig ikke har noe med kampen å gjøre. Midt i første omgang kunne man mistenke motstanderen for å sabotere kampen. Stillingen var vel 5 eller 6-1, da lyset gikk...Dårlig planlagt dog, da det var mer enn nok dagslys igjen til å fortsette kampen.

Sintef stilte for øvrig uten innbyttere fra start, men i pausen dukka det jammen opp en fyr, som antageligvis kom rett fra jobb. Tredde drakta over jobbskjorta, snørte på seg skoa og kom utpå banen i en cordfløyelsbukse, farge kyllingfilet.

Etter kampen ble det også litt diskusjon med dommeren over hva sluttstillingen ble. Han hadde notert 16-3, mens vi detaljert hadde kommet frem til 17-2. Så dersom det på de offisielle listene står 16-3, her følger det riktige kampforløpet:

1-0 Kenneth (Jens), 2-0 Stian (Jens), 2-1, 3-1 Arne (Erik), 4-1 Vegard (Arne), 5-1 Vegard (Knut), 6-1 Erik (Kenneth), 7-1 Håvard (Jens), 8-1 Kenneth (Erik), 9-1 Kenneth (Jens), 10-1 Jens (Håvard), 11-1 Stian (Erik), 12-1 Stian (Erik), 13-1 Stian (Kenneth), 14-1 Arne (Jens), 15-1 Arne (Jens), 16-1 Kenneth (Jens), 17-1 Vegard (Kenneth), 17-2.