66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

søndag 10. april 2011

Ponduskameratene - Bakklandet Baillag 4 - 4 (1 - 4)

Duskregn og flomlys, og alt lå til rette for en herlig trøndersk fotballkveld. Men nesten akkurat som RBK mistet seieren mot Lillestrøm på overtid på Lerkendal (4-4), fikk også Baillaget en i trynet rett før sluttsignalet gikk på Eberg.

Det hele startet nervøst, og lagene kjente litt på hverandre, før Stian, med et kunstnerisk brassespark la ballen til rette for Kenneth som nydelig klinte ballen i vinkelen fra langt hold. Nysigneringen presenterte seg dermed umiddelbart, og de fire posene med kaffe viste seg å være vel anvendt. Like etter smalt det igjen etter at Andreas hadde tatt turen i angrep, hvor han fant Vegard på hjørnet av målgården. Han sendte ballen så i motsatt stolperot, og keeper var sjanseløs. 0-2 og vi var i siget, men det stoppet ikke der. En fantastisk kontring, tatt ut av ei lærebok, med lang ball fra forsvaret opp mot en møtende Stian som stusset ballen videre til Kenneth som på halv volley igjen klinte ballen i mål, denne gang lavt. Det nye lovende samarbeidet mellom Kenneth og Stian bar igjen frukter da rollene ble byttet om og Kenneth la inn til Stian, som etter litt rompevrikking satte inn 0-4. Ponduskameratene reduserte til 1-4 like før pause.

Etter pause raknet det derimot litt for Baillaget. Kanskje var vi litt høye på pæra, hvem vet? Uansett kom Ponduskameratene inn i kampen med mye løping og godt spill, og det var vel ikke direkte ufortjent at de reduserte to ganger til i løpet av andre omgang. Rett før slutt kom utligningen, og poengdeling var et faktum.

Første omgang var bra fra vår side, mens andre omgang var heller svak. Den gode stemningen ble dårlig, og laget spilte ikke ballen like effektivt som i første. Uansett, en rusten seriestart til tross, Baillaget er fortsatt ubeseiret i 2011. Ny sjanse om fire dager.

0-1 Kenneth (Stian), 0-2 Vegard (Andreas), 0-3 Kenneth (Stian), 0-4 Stian (Kenneth), 1-4, 2-4, 3-4, 4-4.