66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 17. juni 2019

EKSKLUSIV GRAVESAK: Kjendisadvokat Andreas Ekker hevder at RBK-keeper André Hansen står i mål mot Baillaget i kveld

Serieåpningen, uten Hansen: Her har akkurat Bjerkan Stav tapt 4-2 mot
Luftkrigsskolen, et lag Bakklandet Baillag både har slått og tapt mot.
I mål sto for øvrig kommunikasjonsrådgiver Roald Fleiner. Så får vi
se hvem som vokter buret madag kveld, om Ándré Hansen har fått
tillatelse etter nok en gang å ha holdt nullen for RBK søndag.
Andreas Ekker står oppe til venstre i bildet. Foto: PRIVAT
- Ja, selvsagt ;-) svarer advokaten og Bjerkan Stav-laglederen på spørsmål om Rosenborg-keeper André Hansen vokter buret i oppgjøret mot Bakklandet Baillag mandag kveld.
TEKST: VEGARD SMEVOLL OG KENNETH FOSSLAND

TRONDHEIM: Så er det opp til leserne å tolke det lille smilefjeset på den måten de ønsker.

Bjerkan Stav debuterer i bedriftsserien denne sesongen, og står med 3 seire og 2 tap så langt. Da de tapte åpningskampen i vår, la Andreas Ekker ut følgende melding på Facebook:

- I sesongens første match for Bjerkan Stav ble det et knepent 4-2-tap for Luftkrigsskolen, etter at vi ledet 1-0 til pause. Det skal nevnes at Luftkrigsskolens spillertropp var født i årene 1994-1999, uten at dette skal kommenteres ytterligere, annet at vi sikkert kjente mødrene deres i gamle dager. Roll on next match, dette vinner vi til slutt!

Advokaten la også ut et jublende lagbilde, som Baillbloggen har fått tillatelse til å gjenbruke her. Andreas Ekker er en av byens mest kjente advokater, og forsvarte Kåre Ingebrigtsen i rettssaken mot Rosenborg tidligere i år, hvor partene inngikk forlik før endelig dom.

- Vi forliker ingenting på fotballbanen, sier derimot Ekker nå.

I tillegg til Ekker og Hansen, er også mannen til gammelkaptein Vegards nåværende sjef på jobben, tilknyttet advokatfirmaet. Det er også Kenneths tidligere nabo, som for øvrig nå er far i samme barnehage som nevnte Vegard hører til. Og ikke nok med det, om André Hansen mot formodning ikke skulle stå i kveld, vil Vegards kommunikasjonsrådgiverkollega trø til mellom stengene. Men ifølge nevnte nabo og barnehagepappa John Aksel Stav, selve opphavet til advokatfirmaets navn, jobbes det intenst med å få det til.

- Vi har hatt en dårlig start på sesongen, men vi begynner å komme oss nå. Prøver å få med André Hansen i mål, forteller han.

- Synd at RBK ikke har latt han spille for oss. Skjønner ikke det. Det er vel liten sjanse for skader i bedriftsserien? legger Stav til.

Uansett hvem som til slutt ikler seg advokatkeeperhanskene, er det duket for et ordentlig prestisjeoppgjør på Eberg mandag kveld. Laget som taper kan vinke farvel til topplassering i årets serie, mens vinneren fortsatt henger sånn tålelig med midt på tabellen. De oransje vant åpningskampen, men står nå med tre strake nederlag.

1 kommentar:

  1. Bjerkan Stav Advokatfirma ønsker dere lykke til i kveld.

    Til deres informasjon, er Bjerkan Stav delaktige i at Bakklandet fortsatt eksisterer. En av firmaets advokater arbeidet aktivt for at Bakklandet ikke skulle bli motorvei på 60 tallet.

    I kveld kan vi imidlertid ikke være like nådige og stiller med hele 9 bulldosere til kveldens kamp. Selv har jeg dessverre (litt som Bendtner) blitt fryst ut av laget og har således ikke fått kamplapp av lagleder Andreas Ekker.

    Mvh. John Aksel Stav

    SvarSlett