66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Fornøyd med spillet: Daglig leder Erik (helt til høyre i bildet)
var sånn tålelig fornøyd med Eterni-kampen, tross nytt 4-2-tap.
Bakklandet Baillag skynder seg langsomt i sin andre sesong i 2. divisjon.
Det ble til slutt et nytt 4-2-tap, men samtlige spillere var enige om at oppgjøret mot Eterni var et steg i riktig retning.

- Vi spilte jo oss pent frem i banen flere ganger. Dette er nok kampen vi har spilt best i år. Dårlig uttelling og kanskje litt dårlig siste punsj, men likevel bra, oppsummerer også daglig leder Erik i Messenger.

Det er noe å ta med seg til vårens siste kamp mandag. Der må Bakklandet Baillag ta poeng for å ikke hekte fullstendig av i avdelingen, etter én seier og tre strake tap i 2019.

Og så er det liten tvil om at det høye presset er kommet for å bli. Eterni scoret ett i 1. omgang da De oransje holdt på strukturen. Så raknet det i starten av 2. omgang når det ble sluppet opp igjen, før en god avslutning ga to reduseringer og bare ett i sekken.

Bakklandet Baillag - Eterni 2-4 (0-1): 0-1, 0-2, 0-3, 1-3 Henrik (Pål), 1-4, 2-4 Erik Lø. (Henrik). Gult kort: Knut.