66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Her viser Møre-Erik hva som skjedde da han skulle hatt straffe

Fikk ikke drømmedebuten: Møre-Erik scoret ett og kunne
lett fått straffe i premieren mot Portleverandøren, men
måtte sammen med keeperkjempe Audun innse at
det ble null poeng i serieåpningen.
Situasjonen alle snakket om oppsto bare minutter før slutt på stillingen 1-2 mot Portleverandøren. Erik ble spilt fri, var klar til å sette ballen i det nesten helt tomme målet, men ble tatt.

- Den er soleklar. Han tar stamfoten min, mener han.

Frem til situasjonen helt på tampen hadde serieåpningen vært svært jevn, med sjanser begge veier. Det gnistrende spillet manglet, men oppgjøret var både spennende, intenst, og til tider «mer wrestling og håndball enn fotball», ifølge Morten.

Han var en av mange som kunne sikret Baillaget poeng i 2. omgang. Også Arne, Vegard, Kenneth og nevnte Møre-Erik hadde sine muligheter, men Portleverandøren holdt unna, beholdt 2-1-ledelsen helt inn og gjorde at Bakklandet Baillaget står uten poeng etter en positiv premiere.

Ledermålet til 1-0 var nemlig lekkert, etter en fin stikker fra Kenneth som Møre-Erik fluktet videre nede i hjørnet. Portleverandøren kom derimot tilbake, utlignet før pause og snudde like etter, etter en sjelden slurvete forsvarsjobb hos De oransje.

- Nå begynte vi med dette, så får det bare bli bedre og bedre utover, mener Arne.

Bakklandet Baillag - Portleverandøren 1-2 (1-1): 1-0 Erik Lø. (Kenneth)