66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Hvor ble alle målene av: Martin, Stian, Morten (med
struttende rumpe) diskuterte hva som skjedde med alle
sjansene etter 4-2-seieren mot Rambøll. Nå skal det
sies at alle fire bidro med målpoeng!
Baillaget måtte ha mange sjanser for hvert mål mot Rambøll. At De oransje likevel inkasserte tre velfortjente poeng og ristet av seg motstanderen i sen sluttspurt etter 2-2-kalddusj, står det respekt av.

Sjansene kom tett allerede de første minuttene. Da mente flere Baillag-spillere det var symptomatisk at 1-0-målet kom etter en gedigen Rambøll-tabbe. Tilbakespillet ble for løst, superspiss Stian snappet, slo en breial tunnel på keeperen og satte ballen i det fullstendig tomme målet.
2-0 kom like etter pause da Kenneth satte en retur kontant i mål, før Bakklandet Baillag atter en gang mistet konsentrasjonen i det som så ut som en trygg ledelse. Reduseringen var utagbar for Audun, og det var jaggu utligningen også.

- Slike mål ser vi nesten ikke på dette nivået, mener kaptein Vegard.

Rambølls nummer 16 headet rett og slett ballen knallhardt i det lengste krysset fra hjørnet av 16-meteren.

Kanskje var det nettopp et slikt historisk øyeblikk kapteinen ønsket å skape selv også, da han rundet to-tre Rambøll-spillere og sikkert satte ballen i det lengste hjørnet, med "skeivfoten" venstre. Vakkert. 4-2-scoringen var ikke mye dårligere. Igjen var Vegard arkitekt, og fra dødlinja fant han Håvard nesten alene foran mål. Rutinert og iskaldt sendte han ballen til enda bedre plasserte Kenneth som scoret sitt andre mål, enda enklere enn det første. Nok et pent BBL-mål.

- Første kamp vi spiller sammen! Opptil flere trekk, er sisteskanse Auduns observante kommentar til målet og flere store målsjanser, som burde ført til enda flere mål.

Bakklandet Baillag - Rambøll 4-2 (1-0): 1-0 Stian, 2-0 Kenneth (Morten), 2-1, 2-2, 3-2 Vegard (Martin), 4-2 Kenneth (Håvard).