66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

lørdag 18. februar 2017

For mye Møllers tran?

Man kan ikke spille tiki-taka på egen hånd, mens resten av laget øver på å drible en kjegle. 

BAILLAGET SLAPP torsdag nyheten om signeringen av Møre-Erik, en forhandlingsprosess som i all hemmelighet skal ha pågått i lengre tid. Vi anerkjenner ledelsens tilstrebelser i presesongen.

Møre-Erik er definitivt en sjelden blomst blant ellers visne blader. Joda, vi betviler ikke nysigneringens åpenbare kvaliteteter. Joda, vi ser fram til slepne ferdigheter og tekniske detaljer. Og joda, vi applauderer ledelsens beslutsomhet i signeringsprosessen.

Samtidig blir fraværet av refleksjoner bak ledelsens valg desto tydeligere. Vi spør, hva har de tenkt å bruke han til? Hvilken rolle er tiltenkt nysigneringen og hvordan påvirker dette ambisjonene for sesongen sett over ett? Hvilken brikke i puslespillet skal Møre-Erik ikle? Her har ledelsen så langt vært tause.

** Vi spør, skal man bygge laget rundt den beste spilleren eller skal man bygge laget rundt laget?

MØRE-ERIK MÅ GIS mulighet for å gjøre Baillaget bedre som et kollektiv. Nysigneringens viktigste oppgave vil derfor være å spille de andre bedre. Hvis ikke vil gevinsten være skuffende lav. En nystrøken skjorte spiller lite rolle dersom det er slitt hull i både bukse, sokker og sko. Vi undrer oss derfor over at ledelsen nå synes å lene seg tilbake.

*** Vi spør, kan man være for god?

VI MÅ REGNE MED AT ledelsen har en plan for å integrere Møre-Erik i samhandlingsmønsteret til spillergruppen. Nysigneringens artisteri har ingen nytte dersom medspillerne henger igjen som hodeløse hanepaner. Vi venter derfor utålmodig på ledelsens neste trekk. For selv ikke Lionell Messi kan holde på ballen i 2x30 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar