66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 25. august 2015

Lykkelig slutt etter ny stillingskrig på Eberg

Det sies at 2-0 er en farlig ledelse. For Bakklandet Baillag er 4-0 mye, mye verre. Det er faktisk livsfarlig for de oransje.

Tidenes varmeste Eberg-kveld: Det var en kveld for historie-
bøkene. Og heldgvis fikk den varme kvelden en lykkelig
slutt, på tross av mye drama underveis. 
Det startet friskt. Erik tok ansvar på den første dødballen, bare viftet kapteinen bort da han hintet om å skyte og skyflet ballen midt i mål til 1-0. Det kalles å ta ansvar!

Fortsettelsen på høstsesongen var like rosenrød for Baillaget:

Et av Vegards mange lange innkast nådde helt frem til Martin som økte til 2-0, før samme mann, fra sin tilbaketrukne sentrale midtbaneposisjon, økte til 3-0. Det målet kom etter at Morten kjælte med ballen i akkurat lang nok tid før Martin kom stormende bakfra. Det var kampens store øyeblikk.

- Når jeg sier at jeg kommer, da kommer jeg, er målscorerens egen forklaring på det voldsomme brølet i forkant av scoringen.

Da lagene gikk til pause på 3-0 virket det meste avgjort på Eberg.

Som så mange ganger før, skulle det ikke gå helt sånn. Da iherdige, men ulykksalige Pål moste inn 5-4-reduseringen i eget mål like før slutt, så nok mange for seg et nytt mareritt. Slik gikk det heldigvis ikke. Bakklandet Baillag holdt unna. Ikke minst takket være Knut Magnes lekre 5-1-scoring (med én glatt og én ruglete sko - se egen sak!) da det fortsatt så som lysest ut. Før det hadde også Stian knappet ytterligere inn på Øysteins toppscorerstatus, etter å ha vippet ballen i mål på pasningen fra Håvard.

Denne seieren smakte!

Bakklandet Baillag - Matiq 5-4 (3-0): 1-0 Erik L., 2-0 Martin (Vegard), 3-0 Martin (Morten), 4-0 Stian (Håvard), 4-1, 5-1 Knut Magne (Erik L.), 5-2, 5-3, 5-4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar