65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

tirsdag 21. februar 2012

Hele sesongen ryker


Sjokknyhet for Bakklandet Baillag - legen knuser alle drømmer om seriespill i 2012 for kaptein Vegard.

- Jeg mister hele sesongen, det er rimelig sikkert. Det blir operasjon om et halvt års tid, forteller kapteinen etter nytt legebesøk. Skaden oppsto før jul, da kapteinen, iført fersk Charlie Adam-drakt, vred kneet i forbindelse med en mislykket kroppsfinte.
Vi håpte i det lengste, men beskjeden fra legen er ubønnhørlig. Lagledelsen ser nå på alternative oppgaver for Vegard i den kommende sesongen, og håper han kommer sterkt tilbake i 2013. Hvem vet hvilken divisjon Bakklandet Baillag befinner seg i da? Det knytter seg også spenning til valg av ny, vikarierende kaptein i 2012-sesongen.

For de spesielt interesserte i anatomi, kan vi opplyse om at skaden til Vegard blant annet er "...en akutt ACL-ruptur som sannsynlig er total. Det er en vertikal ruptur gjennom bakre horn av mediale menisk: Meniskocapsulær separasjon og en skrått forøpende ruptur i mediale meniskens bakhorn nær meniskroten. Det ses en udislocert fractur gjennom posteriøre tibiacondyl med benmargsødem..."

1 kommentar:

  1. Fy faen, dette er kjipe nyheter! Den eneste fordelen med dette er vi nå kommer til å ha en ruvende kapteinsskikkelse på sidelinjen, klar til å mane oss fram til seier med velvalgte og oppmuntrende ord og uttrykk som for eksempel "Kom igjen!" og "Smerte er forgjengelig, ære varer evig!".

    SvarSlett