67 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 614 - 638

torsdag 2. mai 2024

Garanterer seier

 



Daglig leder Vegard føler seg sikker på at Baillaget vil ende seriemesterskapstørken allerede ved neste anledning.

 

– Jeg er helt sikker på at vi kommer til å ende helt øverst på tabelltoppen, sier daglig leder, veteran og regjerende årets spiller, Vegard, til Baillbloggen.

– Hva får deg til å si det?

– Med den fremgangen vi har hatt i oppkjøringa her, og den selvtilliten og følelsen gutta har, er jeg 100 – i hvert fall 99 – prosent sikker på at vi kommer til å ende på tabelltoppen i høst, svarer sjefen.

I fjor endte Baillaget i nedre sjikt av tabellen, til tross for flere sterke enkeltkamper.  

I bedriftsligaens 3. divisjon er det bare 7 trønderske lag med.

– Vi skal huske at vi hadde et år hvor mange ting gikk mot oss, sier Vegard.

Han trekker blant annet frem at en hjemmekamp gikk tapt tidlig i serien på grunn av koronarestriksjonene, i tillegg til mange skader. Men han er også glad for at mange spillere har tatt sjansen som har oppstått.

– Fremtiden ser veldig lys ut. Vi er så klart skuffet i dag, men jeg kommer ikke til å være med på at gutta skal slaktes på grunn av det her, sier Vegard.

Eks-spillere ikke helt enige

Få følger landslaget tettere enn baillagets frafalne spillere. En av dem sitter igjen med en følelse av déjà vu etter nederlaget i fjor.

– Jeg har troen på at dette laget kommer seg inn i tabelltoppen, absolutt, sier en av dem.

– Men 99 prosent sikker er jeg absolutt ikke. Vi må være heldige med dagsformen. Vi kan være uheldige der. Da har vi sett at vi ikke har et bedre lag enn at vi kan komme i trøbbel. Men jeg har troen på at denne ganske unge gjengen snart vinner serien. Og det håper jeg skjer i år, fortsetter han.

En annen eks-spiller støtter sin kollega.

– Se på Martin. I fjor sa vi "neste år, da kommer han til å dominere." Det har han ikke gjort. Det er ikke noen fasit som sier at når vi blir ett-to år eldre, så blir man særlig bedre. Vi må bare se på oss selv, konstaterer den tidligere baillagsspilleren, som også poengterer at han har troen på prosjektet til Vegard.

Mener flere må til større klubber

Han påpeker at på forhånd ville nok mange sett seg fornøyde med at baillaget var med i kampen helt til siste slutt.

– Det er blitt skapt en optimisme, en ny giv og vi har fylt opp Eberg. Det er mye positivitet rundt laget, sier han, og trekker frem særlig én uheldig faktor:

At laget var uten deres eneste verdensstjerne, Henrik, i flere kamper.

– Uten ham er vi sjanseløse mot topplagene. Med ham har vi en liten sjangs, hevdes det.

– Vi må få flere spillere ut i de store ligaene. Det har vært med å gi dette laget et løft. Samtidig står det Tiller, Astor og Vuku bak gutta våre. Men det er mye positivitet å ta med seg inn i den neste sesongen, der det også er en kortere vei, understreker han.

Les også: Solbakken garanterer EM-spill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar