65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

tirsdag 31. oktober 2023

Klarte ikke finne pokalen da han utropte seg selv som Årets spiller

Stolt vinner, vimsete arrangør: 
Vegard med bredt smil da han mottok 
prisen som Årets spiller for tredje gang,
men imponerte ikke veldig da han hadde
klart å rote bort pokalen rett før utdelingen. 
Den kom for øvrig til rette igjen like etterpå.
Derfor måtte hjelpende lagkamerater ile til med en potteplante da Vegard ble kåret til Årets spiller på banketten. 

Den ifølge mange mistenksomme prisutdelingen under banketten lørdag kveld hadde gått knirkefritt for seg helt til klimakset. Özcur fikk fullt fortjent Fair Play-prisen for å «ha kjørt en skadd motspiller til Stjørdal da han selv var til stede som tilskuer med sykdom», men da kveldens største pris skulle deles ut, gikk det galt. 

Ikke alle var verken overbevist over gyldigheten eller det sportslige grunnlaget da Peder til slutt fikk tre stemmer til stormende jubel, og Vegard fire til mer hoderisting og avmålt applaus, men da han selv skulle overrekke pokalen som viste at han var Årets baillagspiller 2023, kviknet publikum til igjen. Med høylytt latter. Prisvinneren hadde lagt igjen pokalen på spisebordet og kunne ikke finne den forgylte hedersbevisningen i sekken.

Noen fantasifulle lagkamerater viste derimot råd, og overrakk Vegard en høyreist potteplante, ikke ulik pokalen Copa Amerika-vinneren mottar for å bli søramerikansk mester i fotball (se eget bilde). Da gliste alle omsider godt igjen, og konspirasjonsteoriene om rigget stemmegivning visnet hen, akkurat som planten i potta. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar