65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

Scoret to mål, men «sto som ei saltstøtte siste 10 min»

Da Vegard endelig
fikk gå av banen etter sin vonde skade
var det tid for selfie for å dokumentere
de to vakre målene i 1. omgang.
Keeperhelt Audun var bare delvis imponert over Vegards innsats i 2-1-seieren onsdag kveld.

«Seier 2-1, Smevoll BB og putta begge. Men sto som ei saltstøtte siste 10 min», skriver han i en intern chat etter kampen sent onsdag.

Det ulykksalige skjedde, og som keeperen helt bakerst ikke kan ha fått med seg, ca. midtveis i den andre omgangen. Vegard måtte slenge ut en lang fot for å rekke det som viste seg å være en utakbar ball. Da smalt det til i lysken i den venstre foten, og tomålsscoreren klarte ikke å løpe en meter til.

Det sto ingen innbyttere klare til å løpe innpå, så den skadde midtbanestjernen måtte derfor gjøre seg til latter for keeper Audun.

Saltstøtte er sannsynligvis en helt korrekt beskrivelse. Men De oransje holdt unna, ikke minst takket være et taktisk bytte av det komiske slaget like før slutt. Saltstøtte Vegard gikk ut, for lengst skadde Erik måtte inn, ikledd joggesko og solbriller. Det var nok til å distrahere motstanderen de siste minuttene, som derfor gikk på et tap mot seks hele og et par halve Bakklandet Baillag-spillere.

Bakklandet Baillag - Norconscult 2-1 (2-0): 1-0 Vegard, 2-0 Vegard (Kenneth), 2-1.