65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

torsdag 25. mai 2023

Her er slagmarken på Eberg etter tidvis hissig opphenting og forløsende seiersmål

Etter seriepremieren ble det sagt at Bakklandet Baillag ikke takler motgang så godt. I kamp to dro De oransje seieren i havn etter å ha ligget under tre ganger - og motbeviste mange fordommer!

Haglskur og hånfliring: Dramatisk avslutning
da Bakklandet Baillag hentet
sesongens første poeng.
Som vanlig hang Bakklandet Baillag bra med i åpningsminuttene, og som vanlig rant det litt inn når det først ble et baklengs eller to. Så skjedde det som ikke altfor ofte er scenariet på Eberg: Baillaget ikke bare hentet inn en tomålsledelse, men snudde til seier med et særs deilig 5-4-mål helt på tampen. For en lagseier!

PS: Ekstra deilig må det ha vært for Vegard, som i noen hektiske minutter i 2. omgang misset en gigantsjanse til å utligne til 2-2, ble hånledd av Stubbans innbyttere, svarte med å rekke finger og gaule FUCK OFF tilbake, hånlo i RETUR da de selv misset en sjanse, fikk et helt korrekt frispark imot på grunn av noen altfor ivrige hakkespettføtter på en av deres spilleres ankler - og ble kalt «helt hjerneskada» av den samme spilleren. SÅ avgjorde han sjøl med seiersmålet like før slutt.

Bakklandet Baillag - Stubban Jr: 5-4 (1-2): 0-1, 1-1 Vegard (Knut), 1-2, 1-3, 2-3 Özgur (Vegard), 3-3 Erik, 3-4, 4-4 Peder (Roger), 5-4 Vegard