65 seire - 15 uavgjorte - 67 tap. Målforskjell: 604 - 627

torsdag 6. oktober 2022

Avsluttet sesongen med solid seier

Morgenen før sesongens siste kamp lå det an til å bli sesongen beste oppmøte, men utover dagen falt en etter en av lasset med både korona, reumatiske lidelser og rennaræv. Reserver måtte derfor skaffes til kampen mot Neras, og de skuffet ikke, ei heller de faste hos BBL.

Arkivfoto av en av kveldens reserver,
og en av banens beste.

Henrik, Tom Stian og Izmet stilte opp som reserver på Eberg, i det som i følge yr.no skulle bli en kamp i høstens første regnstorm, men som ble en kamp i tørt vær og grei temperatur. Motstander Neras møtte også opp, omsider.

Første omgang kan oppsummeres med mange brente sjanser, en dommer som stod midt på banen og kanskje ikke så lenger enn et par meter foran seg, et par langskudd/innlegg fra midtbanen som nesten sneik seg inn, samt et slurvete baklengsmål.

I pausen ble Henrik bedt om å ta sentral midtbane, og han fikk fort kontroll på kampen i andre omgang. Det gikk dog ca en halv omgang før utligningen satt for Baillaget, men derfra og inn rant målene inn. Ved kampens slutt sto det 1-6 til de oransje.

Neste post på programmet nå er banketten, årets høydepunkt og avslutning av sesongen.

Neras - Bakklandet Baillag 1-6 (1-0): 1-0, 1-1 Henrik (Tom Stian), 1-2 Özgur (Erik), 1-3 Henrik (Martin), 1-4 Martin (Özgur), 1-5 Martin (Henrik), 1-6 Martin (Özgur).