66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

tirsdag 21. september 2021

Måtte gi tapt for "Jakten på kjærligheten"

Sju tapre Baillagspillere møtte til kamp mandag kveld på Eberg, litt bekymret for mangel på innbyttere. Viste likevel imponerende innsats og kløkt i store deler av kampen.

Allerede før oppvarmingen mandag kveld, var det knyttet spenning til hvordan gamle kropper ville reagere på 60 minutter uten mulighet for et avbrudd på sidelinjen. Kaptein Pål sleit med en hæl, Kenneth var bekymret for et kne, og Morten og Erik var relativt usikre på ymse strekkskader.

Baillaget tok likevel tak i kampen, og anført av Morten og Henrik tok de oransje ledelsen to ganger, og hadde egentlig full kontroll på et relativt svakt Sinteflag.

Utover andre omgang ble det derimot for slitsomt for aldrende herrer å holde tritt. Kampen ble avsluttet med et nødvendig keeperbytte, da Erik igjen slo opp lyskestrekken, og Audun måtte ta rollen på midtbanen. Det var ikke som å spille cageball, kunne han fortelle: "Tror ikke jeg var borti ballen én gang!"

Etter kampen var det bred enighet om at dette ville vært en lett seier med en, to eller tre innbyttere.

Hjemme i sofaen satt resten av Baillagstroppen og koste seg med "Jakten på kjærligheten" på TV2.

Sintef - BBL 4-2 (1-2): 0-1 Henrik (Morten), 1-1, 1-2 Morten (Henrik), 2-2, 3-2, 4-2