66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

mandag 24. september 2018

Fysio-Franke scoret sitt første mål siden 1993 da han endelig debuterte for Bakklandet Baillag

Avviser overgang: Frank, forlengst tilbake i Tromsø
med familien etter lynvisitten på Eberg, sier at totalpakken
han er tilbudt ikke er god nok til at en overgang er aktuell.
- Jeg trenger bare én sjanse på å score, var debutantens kjepphøye kommentar da han reduserte til 5-3 i andre omgang.

Frem til da hadde han sett sine lagkamerater brenne sjanse etter sjanse, i det som var en kamp av den merkelige sorten på dyvåte Eberg søndag kveld.

De oransje hadde ballen mest, ikke minst i en totalt dominerende 2. omgang, men ballen ville altfor sjelden over streken. Det smalt i stenger og rista i baknettet i tillegg til at Eternis keeper sto sitt livs kamp. Da hjelp heller ikke at Fysio-Franke i tillegg til scoringen imponerte med en lekker chip og flere presise innlegg. Eksiltrønderens debut i Bakklandet Baillag-drakta vil for alltid være forbundet med et ganske nitrist tap. Etterpå var han likevel fornøyd med scoringen.

- Dette er vel mitt første mål siden en vinterdag i Abrahallen en gang på 90-tallet. 1993, kanskje. Så det er sjelden vare at jeg scorer mål, sa han.

Med kommentaren som kom innimellom jubelbrølene friskt i minne, har det vel heller ikke blitt mange sjansene på Frank siden scoringen i 1993. Baillbloggen gratulerer!

Bakklandet Baillag - Eterni 3-6 (1-4): 0-1, 1-1 Erik Lø. (Vegard), 1-2, 1-3, 1-4, 2-4 Kenneth (Vegard), 2-5, 3-5 Frank (Pål), 3-6.