66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 12. oktober 2017

Sammenligner seg selv med Messi etter utrolig hat trick

- Jeg gleder meg til mitt nye kallenavn virkelig tas i bruk: Hat trick, sier Knut etter nok en Baillaget Baillag-seier.

Tremålshelt: Knut avsluttet sin Bakklandet Baillag-
sesong med tre scoringer mot FC Lazy. 
Det er bare to hat trick vi kjenner til i verden i oktober 2017 etter snaue to uker. Det ene kom på 2850 meters høyde på Estadio Olimpico Atahualpa i Equador natt til onsdag. Der snudde verdens beste fotballspiller Lionel Messi 0-1 til 3-1 og VM-plass for hardt pressede Argentina. Det andre kom på Eberg sent mandag kveld, da formsterke Knut scoret de tre første målene da Bakklandet Baillag økte rekken uten tap til 9 kamper. 4-2-seieren kom mye takket være Knut. 

- God morgen. Jeg regner med du har fått med deg hva Messi har gjort, spurte han retorisk på sms morgenen etter bragden i Sør-Amerika. 

Sånn valgte Knut selv vinklingen på saken om sitt eget hat trick. Så stor makt har bare de største stjernene, to dager etter en av de største kveldene i den lyseblå baillagsdrakta. 

Det er flere grunner til at Knut kan tillate seg den breiale stilen.

Høsten har vært tung. Det er bare to kamper siden han misbrukte tidenes målsjanse på Eberg. Missen fikk ikke konsekvenser for høytflyvende baillagsspillere, men i et intervju med bloggen innrømmet Knut at han har hatt det tøft. Og slet med nattesøvnen.

Etter tre scoringer mot Lazy var det helt andre grunner til at Bakklandet Baillags midtbaneterrier ikke fikk sove.

- Lå våken igjen. Hadde tre gålls i gjentakende repriser på baksiden av øyelokkene, forteller han. 

PS: Sesongavslutningen mot Nettbuss, også i god høstform, går uten Knut.

Bakklandet Baillag - FC Lazy 4-2 (4-0): 1-0 Knut (Martin), 2-0 Knut (Erik Lø.), 3-0 Knut (Kenneth), 4-0 Kenneth (Erik Lø.), 4-1, 4-2. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar