66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

onsdag 24. august 2016

Valset over S.A.P.L.O.V. i nye lekre drakter

- Den førsteomgangen i dag er det beste vi har gjort her på Eberg noen gang, mener daglig leder Erik euforisk etter storseier i de nye draktene.

Se så lekre de er! «Wow, fin gjeng!». «Flotte drakter».
     «Noen er mer femi enn andre». Dette er bare noen av
kommentarene som har tikket inn fra misunnelige
eks-spillere etter høstpremiéren tirsdag kveld.
Det er liten tvil om at de nye draktene vekker oppsikt.
Den lyseblå, hvite og oransje kreasjonen var et hett tema i skumringen på Eberg allerede lenge før kampen.

- Gleder du deg, Vegard, jeg kan se på øynene dine at du gleder deg! var forsvarsbauta Påls kommentar ved ankomst bedriftsanlegget.

- Nå følte jeg på meg at jeg smilte som en 10-åring på julaften. Dette ble nesten litt pinlig, repliserte kapteinen.

Og sånn var stemningen satt i høstens første kamp. Men om det ble pinlig? Langt ifra!
Bakklandet Baillag valset over motstanderen i den første omgangen. De lyseblå løp hjem akkurat i tide, stemningen spillerne i mellom var upåklagelig og foran mål designet Baillag-spillerne det ene flotte angrepet etter det andre.

Da spiss Stian møtte ballen helt nede på midtbanen, la igjen ballen til en fremadstormende kaptein, som fant Knut Magne med en perfekt stikker med venstrebeinet, som så la ballen kontant inn i feltet hvor Stian stormet mot ballen før han sendte den hardt nede i hjørnet, ja, da hadde vi akkurat sett og opplevd et av de flotteste Bakklandet Baillag-scoringene gjennom tidene.

- Sånn skal vi spille! Den førsteomgangen i dag er det beste vi har gjort her på Eberg noen gang, mener daglig leder Erik.

Og han kan vel ha hatt rett i det? Hele 5-0 sto det ved pause. Og i motsetning til andre andreomganger på Eberg klarte de lyseblå å holde noenlunde stand også, selv om 5-0 ble 6-1, angrepene ble avsluttet mer med på tanke på den individuelle statistikken enn målforskjellen og de sugende returløpene ble litt færre.

Det er uansett bare å spenne fast sikkerhetsbeltene før det som kan bli en svært morsom høst på Eberg - i nye lekre drakter.

BAKKLANDET BAILLAG - S.A.P.L.O.V. 6-1 (5-0): 1-0 Knut Magne (Vegard), 2-0 Morten (Knut), 3-0 Morten (Knut Magne), 4-0 Stian (Knut Magne), 5-0 Erik L. (Arne), 6-0 Stian (Knut Magne), 6-1.

2 kommentarer:

  1. Heisann,

    Liker det jeg leser på bloggen! Kunne dere vært interessert i et samarbeid med oss i FlashScore.nu? Ta kontakt med meg på support@flashscore.nu, så tar vi det derfra :)

    Beste hilsen,
    Sveinung Karlsen
    FlashScore.nu

    SvarSlett
  2. Heisann,

    Liker det jeg leser på bloggen! Kunne dere vært interessert i et samarbeid med oss i FlashScore.nu? Ta kontakt med meg på support@flashscore.nu, så tar vi det derfra :)

    Beste hilsen,
    Sveinung Karlsen
    FlashScore.nu

    SvarSlett