66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

Sesongen 2014 går inn i historien som den svakeste noensinne for Bakklandet Baillag.

Lite å juble for: Arne og Martin er to av Bakklandet Baillag-
spillerne som depper etter en svak sesong.
Heller ikke serieavslutningen ble noen spesielt hyggelig affære.
Det oppstod dramatikk i kulissene da Øystein meldte forfall bare en drøy time før kampstart. Tidligere på dagen meldte Pål ifra om at han ville få problemer med å spille hele kampen.
- Kommer trolig etter at kampen har begynt og drar før den er ferdig. Det er nok det beste jeg klarer denne gangen, skrev han i en sms.

Så møtte Pål opp

Dermed var det bare seks bekreftede Baillag-spillere igjen. Audun, Arne, Stian, Morten, Martin og Vegard.
Med tjue minutter igjen til kampstart, ble dramaet avblåst.
- Slutt å stress. Går alt som planlagt er jeg der i god tid før kampen starter, stod det i meldingen fra Pål. Da kunne de seks allerede oppmøtte spillerne endelig puste lettet ut.
Ett minutt inn i kampen var Pål på plass, sentralt i forsvaret i lagets nykomponerte 3-2-1-formasjon.

Angrep etter arkitektens hjerte

Det begynte bra. Los Galácticobs kom til enkelte sjanser, men de ble enten stoppet før de i det hele tatt ble farlige, reddet av en opplagt Audun eller most langt til side for eller over mål.
Kontringen Bakklandet Baillag selv skapte fem minutter før pause var etter arkitekten Mortens plan.
Ballen ble spilt opp fra keeper Audun til midtbaneanker Martin, han fant Morten i en fremskutt midtbanerolle som spilte blindt i rommet til høyre der vingback Vegard allerede hadde startet på et langt løp.
Innlegget gikk dessverre i nettveggen, men etterpå gliste Morten bredt.
- Det er akkurat sånn vi skal spille.

Tidenes dårligste poengfangst

Det ble dessverre med det. Rett før pause scoret Los Galácticobs på en corner etter ussel markering fra Vegard, pausepraten handlet om at det var på tide å legge om til den sedvanlige 2-3-1 igjen, Los Galácticobs gikk opp til 2-0 etter at ballen hadde vært én meter utenfor sidelinja like før og ikke lenge etter scoret Los Galácticobs nok en gang.
Da ble det tungt for nedbrutte Bakklandet Baillag-spillere.
0-5 og en fasit for 2014 som viser 4 seire og 8 tap er den verste i lagets historie.

Fakta: Bakklandet Baillag - Los Galácticobs 0-5 (0-1): 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5. Gule kort: Stian, Martin.