66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

fredag 30. august 2013

- De andre lagene kommer ikke til å skjønne noen ting

Sjokk og vantro i Bakklandet-leiren etter storseier mot serielederen.

Bakklandet Baillag - Nettbuss 7-2 (2-0): 

Før kampen var trener Erik svært lite optimistisk.

- Vi skal møte serielederen. Det blir 10-0. Minst, mente Erik og presset underleppa godt opp mot nesegropa for å lage en skikkelig surkjeft.

Lagledermøtet på en kafé i hjemmekjære omgivelser på Bakklandet noen timer før dysten var dermed av det pessimistiske slaget.

Fjorårets relativt suksessrike manager Vegard hadde overvært en del stygge scoringsorgier i den gale nota i løpet av sesongen allerede og ble slettes ikke overrasket over Eriks dystre spådom.

- Ja, vi er ikke akkurat på noen medgangsbølge om dagen, måtte han medgi.

Så kamper fra skogen
Da han med kaffekoppen i hånda entret kunstgresset på Eberg senere på kvelden, for første gang i år i sivil, ble han derimot møtt med langt mer positive oransje spillere.

- Vi er ikke dårlige, sa Knut og påpekte samtidig at det fortsatt sto 0-0 - mot Nettbuss!

Deretter fulgte noe av den flotteste fotballen Bakklandet Baillag har spilt i løpet av klubbens snart fire sesonger lange historie.

1-0 ble til 2-0 og da var høstens nykommer Morten imponert på vegne av seg selv sine nye lagkamerater.

- Nå viser Bakklandet glimt av gammel storhet, sa han og innrømmet samtidig at han hadde sett mange Baillag-kamper de siste årene, skjult bak noen busker i skogen bak et av de tre målene.

Martin i farta 
Andre omgang startet i samme stil og bare noen minutter ut i omgangen ledet Bakklandet Baillag 6-0!

Da hadde fjorårets målmaskin Martin fått fart på føtter og finslipt siktet igjen også, og sto med tre scoringer. Alle vakre!

Audun mente det var ergerlig at Nettbuss reduserte to ganger mot tampen, men de oransje avsluttet til 20 i stil og økte til 7-2, som også ble sluttresultatet.

- Dette er litt artigere enn å tape 9-0, mente Martin, mens Jens, som både hadde scoret mål og hatt én målgivende allerede i pausen kom med sin egen forklaring på hvorfor det løsnet så til de grader for Baillaget denne vidunderlige mandagen i august.

- Jeg sto over middagen i dag, jeg. Og det selv om vi hadde selskap. Jeg spiser aldri så tett opp mot kampstart, sa han.

Morten, blid som ei sol på sidelinja, var i jubelscenene etter kampen ikke i tvil om hvordan dette resultatet ville ryste Fotball-Trondheim.

- De andre lagene kommer ikke til å skjønne noen ting når de ser resultatet, sa han.

Bakklandet Baillag - Nettbuss 7-2 (2-0): 1-0 Jens (Martin), 2-0 Øystein (Jens), 3-0 Martin (Håvard), 4-0 Pål (Martin), 5-0 Martin (Pål), 6-0 Martin (Erik D.), 6-1, 6-2, 7-2 Øystein (Knut).



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar