66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 11. april 2013

Stians drøm gikk i oppfyllelse i comebacket

Det ble et tøft møte med ny divisjon for de oransje, men Stians comebackscoring går inn i historien som et av de flotteste Baillaget-øyeblikk.

Bakklandet Baillag - Dnb 2   1-3 (0-0) 

Scoringen kom på stillingen 0-2 i 2. omgang, og gjorde at Bakklandet Baillag øynet håp om poeng i en vrien åpningsmatch i kulda på Eberg.

Våre gutter kom aldri nærmere, men at langtidsskadde Stian tegnet seg på scoringslista i sitt comeback for Baillaget, gledet hele laget.

- Det var først og fremst godt å kjenne at kroppen fungerte igjen, sier en beskjeden Stian som etter hvert må innrømme at han hadde drømt om å score i comebacket.

- Jeg lå våken og tenkte på dette i natt. Dette er veldig artig, og ikke minst viktig for imaget, sier han.

Tvitret om scoringsrush

Før kampen tvitret han nemlig om sine nye sko, kjøpt på XXL bare dager før årets serieåpning.

"Skal putte 10 Bakklandet Baillag-mål med hver av disse i år", skrev han selvsikkert. Allerede etter den første kampen kan han krysse av for én scoring.

Selv om det til slutt endte med 3-1-tap etter flere muligheter for begge lag på Eberg, var kveldens hovedperson også fornøyd med sine lagkamerater etter 2013-premieren.

- Jeg synes ikke dette er så dummen. Spillet varmet, selv om det er veldig kaldt her, sier Stian, som mistet hele fjorårssesongen på grunn av en skade i ryggen, som han tidligere har omtalt som en "patetisk isjias-plage".

I det samme intervjuet skammet han seg over egen helse. Nå er Stian tilbake i fin form, og virket svært lettet etter ti minutters spill i hver omgang i comebacket.

En drøss med gule kort

Ellers ble åpningskampen preget av gule kort på litt vinterrustne og seine bedriftsfotballspillere.

Vår egen Martin var en av dem som måtte i dommerens bok, og han presenterte seg på følgende måte etter kampen:

- Martin. Didrichsen. Sønn av den store RBK-stjernen.

Glamorøst opphav til tross, fjorårets suverene toppscorer traff aldri nettmaskene i premieren. Dét var med på å sørge for nederlag i Bakklandet Baillags første kamp i 3. divisjon.

FAKTA: Bakklandet Baillag - Dnb 2   1-3 (0-0): 0-1, 0-2, 1-2 Stian (Øystein), 1-3. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar