66 seire - 15 uavgjorte - 68 tap. Målforskjell: 610 - 635

torsdag 27. september 2012

Rødtopp så rødt og må stå over

Kromtapp Erik går glipp av kveldens uhyre viktige kamp mot Coca-Cola. 

En av Bakklandet Baillags store kontinuitetsbærere ble for ivrig ved ikke færre enn to anledninger da Baillaget møtte Gudd One FG sist søndag.

Det var vel aldri noen tvil om at de tre poengene til slutt ville ende opp hos de oransje, men det må være lov å påstå at i hvert fall de på benken ble litt nervøse da Bakklandet måtte spille over halve 2. omgang seks mot sju.

Erik forteller selv hva som skjedde:

- Vel. Det første gule kortet syns æ va strengt, da prøvd æ å kast mæ etter en ball og bomma på både ball og spiller, men han filma som en italiener, og æ fikk gult.

- Det andre e forsåvidt greit, æ sparke ned en motspiller  på vei mot en stor målsjanse. Tar en for laget med andre ord. Håpa at dommern sku vær litt mer tilbakeholden med kortet der, i og med at æ nettopp hadd fått gult, men men. Greit med rødt når æ no alt hadd gult. Oppsummert: Første va ikke gult, andre va det, men da hadd æ jo et gult fra før.

- Hvordan blir det å se kveldens kamp fra sidelinja?

- Det bli dritfett! Stille som assisterende trener/fotograf/videograf. Med sixpence!

Til slutt avslører Erik en hemmelighet som vitner om et kraftig bankende Bakklandet-hjerte. Han vurderte nemlig å forlate Eberg da dommeren viste ham det røde kortet, men ble igjen etter å ha tenkt seg om:

- Vurdert å dra hjem rett etterpå da, men sjekka livescoren på TV2-appen og så at Spurs lå under mot QPR og valgt heller å støtt et bedre lag denne kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar